Gréczy Zsolt: Aki azt állítja, hogy a 2010 előtti világ egy kalap alá vehető a 2010 utáni diktatúrával és korrupcióval, azzal nagyon vigyázni kell

DK: Legyen műemlék a Magyar Rádió régi épülete!
Kép forrása: MTI

El akarta-e számoltatni Orbán Gyurcsány Ferencet? felütéssel tett közzé bejegyzést közösségi oldalán Gréczy Zsolt, a DK politikusa. Az egykori parlamenti képviselő szerint sírnivaló, hogy egyáltalán felmerül ez a kérdés.

Gréczy Zsolt bejegyzése:

„Sírnivaló, ha nem a kormányzásra készülünk, arra, hogy mi legyen az egészségüggyel, az oktatással, a kultúrával, a szociális- és nyugdíjügyekkel, hogyan tegyük rendbe nemzetközi kapcsolatainkat, a Köztársaságot, hanem azt méricskéljük, hogy akkor az Orbán akarta-e elszámoltatni az egyetlen ellenfelét.

Hogy ne akarta volna? 

Házi ügyészsége meggyanúsította, embereket előzetesben arra akartak rávenni, hogy mondjanak rá bármi terhelőt, és akkor ők jobban járnak! Ez ne lett volna elszámoltatás?

A rengeteg milliárd ami elment arra, hogy megpróbálják megölni, ha politikailag sikerül, hátha az egész élete, az egészsége is rámegy? A kampányok, a mindennapos gyalázkodás, a soha semmivel nem igazolt szemkilövetés hazugsága? A mai rekord benzinárért is őt mondják felelősnek? A háza előtti éveken át tartó permanens tüntetés?

Nem volt elszámoltatás?

Volt elszámoltatás, csak nem sikerült. Mert nem volt mivel. Aki pedig azt állítja, hogy a 2010 előtti világ bármilyen módon egy kalap alá vehető a 2010 utáni diktatúrával és korrupcióval, azzal nagyon vigyázni kell.

Az egyéb gazemberségekre is képes.”

loading...