„Kedves buszmagyarok!” – Farkasházy Tivadar most sem fogta vissza magát, beolvasott az országot meggyalázó Orbánéknak

ORBÁN ÜNNEPI BESZÉDÉNEK ELSŐ PISZKOZATA címmel tett közzé hosszú bejegyzést a Facebookon Farkasházy Tivadar kétszeres Pulitzer-emlékdíjas magyar humorista, újságíró, a Heti hetes ikonikus alakja.

Farkasházy Tivadar bejegyzése:

„Kedves buszmagyarok! Most, uralkodásunk és fülkeforradalmunk 12. évében a nemzeti tanévnyitók és a nemzeti sporthíradók mintájára új nemzeti időszámítást javasolok, nemzeti nagylétünk nagy csemetéje és tükörbe vésett hét törvényünk új nullás kilométerköve álljon a Szabadság terén, a kivételes államférfitől, Horthy Miklóstól alig egy kőhajításnyira, ahol 15 éve és 35 napja az egyesített magyar szurkolói hadak a lángoló autók fényénél megrohamozták a gyurcsányista Túró Rudikat, s ahogy kedvenc közjogi méltóságom, Kövér Laci megállapította, a gyurcsányista Gyurcsány alig várta, hogy a rendőrök a saját locsolásukba fulladjanak.

Majd októberben jött a szemkilövés, a moziztunk reggel, éjjel, este, de a háborgó brüsszeli tengeren fényes elégtételt fog venni Dózsa László, valamint a Szanyi Tibor által vezetett Gój motorosok.

Azért jöttünk ide az Andrássy út sarkára, mert egyrészt már mind a két oldalát megvették a bdpsti srácok, továbbá innen indult a spontán tank 15 éve felszabadítani a Filmmúzeumot. Mert nekünk nem Mohács kell, hanem Fudan-Paks és Budapest-Belgrád kisvasút, Várkonyi Andrea új könyve és könnye, hogy Vajna Tímea után ne kelljen számkivetésbe mennie Ráhel lányomnak a világosságot oda is elhozó férjével. Megjavítva ezzel a kalandozó magyarok 942-es csúcsát, akik csak Barcelonáig és Zaragozáig jutottak, ám most mindkettő elég gyenge. Csapataink harcban állnak, de már csak az Európa Ligában.

József főherceg uradalma arra int bennünket, hogy a márciusi srácok és októberi ifjak, Petőfi, Jókai, Vasvári, Irinyi valamint jómagam, ahogy ezt a Hősök terén 1989 júniusában kifejtettem, soha ne feledjék, hogy Soros csak azért csalt engem Oxfordba, Bem apót pedig Rodostóba, mert Kövér Laci már tudja, a nácizmus, a kommunizmus és az egyre inkább totalitárius jegyeket mutató liberalizmus között riasztóak a hasonlóságok. Gubás Gabi Dobrev Klárája mérföldkő a Jászai Mari és a Blaha Lujza tér között, anyagilag is. Magyar hangja Márki-Zay Péter. 

Éljen a háromezer milliárdos magánnyugdíj, amiből nyolcvanezret visszakap Bözsi néni, a kesztölci 90 éves Szlovák Feri bácsi és a helló röfi! Mert csak együtt mehetünk át a tízezer csodaszarvas agancsából font kapun, a 120 méteres Mol székházon, az atombiztos hatvanpusztai majorságon, az immáron futódombos Pancho Arénán, a német multikkal kötött szövetséget pedig meghosszabbítjuk Lovasberényig. 

Mert a magyar mindig is lovasnemzet volt, csak a labanc másképp ejtette! Brüsszelt megtámadjuk, helikopteres vadászaink és vőfélyeink, Semjén és Rogán nemzettestvér vezetésével, amit Borkai Zsolt, Pharaon professzor, Várkonyiné született Mészáros Lőrinc és a Szijj-Szijjártó kettős jachtjai támogatnak Cattaróból. Felülről pedig Szájer kismadár.

Mondtam már, hogy Gyurcsány Gyurcsány? És hogy vagyontalan vagyok? Éljen Lehel vezér, aki fejbe vágta a kürtjével Konrádot, Dugovics Titusz, aki ledobta a törököt, Búvár Kund, aki megfúrta a gályát, és Simonka, aki megfújta a pusztaottlakai vadasparkra szánt 650 milliós uniós támogatást! Éljen a maláj közvetítő, az összes fürkésző és portyázó, s éljen Kásler doktor, aki a szíve szerint mindenkit hazaküldene a kórházból Tízparancsolatot olvasgatni, éljen a Sinopharm, de én azért Modernát kérek. Nem kell valakinek tizenötezer lélegeztető? 

Az pedig nem igaz, hogy november 4-én behívom Putyint! És most nézzen mindenki a lába elé, mert ünnepélyesen lebetonozzuk Polt Pétert! Mert Vida bíró leszármazottjai már köszörülik a kést ránk, hogy Németh László szárszói szavaival éljek. Ki ne ismerné a mesét Apró Piroskáról és Farkas Mihályról, akik ugye Rajkot és Nagy Imrét. Illetve az apja. A szobrát elvitték már az ÁVH volt székházához? 

Innen üzenem, hogy a szemem sarkából figyelt Operaház is alapítvánnyá változik e perctől a mellette lévő Louis Vuitton bolttal, ahol Rasi vette a milliós táskáját Kötcsére a 20 milliós BMW-hez és a 12 millió Audemars Piguet Royal Oak órához. Továbbá az Oktogon és a Balettintézet, amit Tarlós Pisti elfelejtett beadni. De Volner János megteszi. Le az Elios körül kutakodó Olaffal, le a Norvég Alappal, le a strasbourgi bírósággal, a stratfordi szülőházzal, mert folyton a III. Richárdot akarják előadni 2010 óta. 

Köszönet Kálomista Gábornak, hogy Karácsonyt is beleíratta utólag a 2006-os történetbe, már az egész családját elhelyeztük hetedíziglen? Ezennel övék a Zrínyi, a Bethlen, a Kossuth és a Honvéd mozi is, hogy együtt harcoljanak a magyar szabadságért. És egy szenzáció a végére, az MTI most adta ki, hogy Kun Béla is Gyurcsány volt! Papp Dániel és Bende Balázs fogja beolvasni a nagyobb templomokban. 

Éljen Bayer Zsolt és Ferenc pápa örök és megbonthatatlan barátsága! Éljen Németh Sándor és Köves Slomó közös számlaszáma! A Kesma és a letelepedési kötvény, éljen apám kőbányája, Parragh kamarája, Tóni találmánya, Nárcisz majorsága! Székházat vissza nem adunk! Én csak egy kis kupac frissen őrizetbe vett műtrágyát kérek Bige László gyárából koronázási dombnak, ahol egy kerek zsemlét négyfelé vághatok: Kisalföld, Dunántúl, Alföld, Északi-középhegység, persze telekkönyvileg bejegyezve, hátha áprilisban veszítünk. S utána a békemenettel ünnepélyesen bemasírozunk az Alagútba, mert én nem egy fehér törpe vagyok, hanem egy fekete lyuk!”

loading...