A legőszintébb írás a témában: Juszt László kiosztotta a Dobrev ellen szövetkezőket

Juszt László lerántotta a maszkot Orbán ötletéről, ijesztő dolog került elő

Egyre több és több ember fejezi ki rosszallását az előválasztás ekső fordulója után létrejött Dobrev Klára ellenes Karácsony-Márki-Zay paktummal kapcsolatban. Legutóbb Juszt László szállt be egy Facebook-bejegyzéssel, amiben nem kímélte az “urakat”.

Írását változtatás nélkül közöljük:

“Nagyon szomorú, hogy Karácsony és Márki-Zay is bedőltek a Fidesz 10 éves karaktergyilkos politikájának, amellyel mindent Gyurcsány nyakába akarnak varrni. Megfeledkeznek arról, hogy az egész 2006-ot felvállalta és az USA nagyköveti táviratok által igazoltan Orbán és köre szervezték.

Az pedig, hogy most  ez a két úr folyamatos “farokméregetéssel” vannak elfoglalva – ez egész egyszerűen – olyan öngyilkos akció, amellyel sajnos nem csak maguknak ártanak, hanem mindannyiunknak.

Az pedig, hogy a legutolsó, a legkisebb “kiskakas” – a maga 3,4 százalékával, ami konkrétan: 20 944 szavazatot jelentett – az utolsó helyről bekiabál, hogy az első helyezettel nem lehet nyerni, ezzel pedig egészen egyszerűen nevetségessé teszi saját magát.

Karácsony: “Legyőzöm Orbánt!” Dícséretes az önbizalom, de ha ennyire túlteng, az komoly jellembeli hiátusra mutat. Bocsánat! De pár hete még nem arról volt szó, hogy “együtt legyőzzük Orbánt”?”

loading...