Gyurcsány Ferenc az utcafórumán utasította rendre a fideszes provokátorokat, mert jó ha tudják: ez nem csak a Fidesz országa

Fideszes provokátorok próbálták meg széttrollkodni Gyurcsány Ferenc debreceni utcafórumát, de a DK elnöke megvédett szimpatizánsait, és leteremtette a rendbontókat. Magyarország nem csak a fideszesek országa!

„Az a bunkóság, amit maga nyom, nem elfogadható egy európai országban és még itt sem. Azt javaslom magának, hogy nagyon gyorsan fogja be a száját, megértette?”

– mondta Gyurcsány Ferenc a fideszes provokátornak.

A DK elnöke vasárnap külön Facebook-posztot szentelt az esetnek, amiben „elismerte”, hogy szombaton Debrecenben tényleg rendre utasított valakit, aki megpróbálta széttrollkodni a rendezvényüket.

Az erre szentelt bejegyzésében Gyurcsány Ferenc arról is írt, hogy

„a jobboldali média éppen egy agresszív fenyegető valakinek próbál beállítani, mert megvédtem a összegyülteket Debrecenben. Pedig semmi más nem történt, csak rendreutasítottam valakit. Egészen pontosan azt mondtam neki, „viselkedjen, a hétszázát!”, mint egy óvodásra, úgy kellett rászolni. Pedig ő nem bánt velünk ilyen kesztyűs kézzel. Válogatott sértegetések, trágárságok, hazugságok épp, hogy csak tetlegességig nem fajult a rendzavarása. Senki nem lépett közbe, én megtettem. Eddig is és ezután is mindent megteszek, hogy senkinek ne essen baja a rendezvényeinken!”

Gyurcsány Ferenc leszögezte: Érezzék, nem csinálhatnak ebben az országban azt, amit akarnak, mert ez a mi országunk is. És ezt fogom tenni legközelebb is.

loading...