Márki-Zay: „Orbán Gáspár fizetett hirdetésben izmos fiúkat keresett Jézus menyasszonyának”

Kép forrása: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

Kit zavar az apján kívül, ha Orbán Gáspár meleg? – tette fel a kérdést Márki-Zay egy YouTube videóban. Ezúttal a 24.hu-nak adott interjúban beszélt bőbebben is a témáról.

Szerinte egyértelműen vállalta ezt fel, amikor a Felház nevű szervezet fizetett hirdetésben izmos fiatal fiúkat keresett Jézus mennyasszonyának.

A másik alkalom az volt, amikor egy ilyen apa mellett éppen a melegházasságról írta a szakdolgozatát.

– tette hozzá Márki-Zay aki szerint ez olyan, mint amikor valaki a börtönből füstjelekkel kommunikál a külvilággal.

Akár közszereplő Orbán Gáspár, akár nem: a szexuális orientációja szerinte nem magánügy, hiszen Orbán Viktor homofóbiája meg a pártjában, illetve a családjában lévő melegek viszonya nem magánügy.

Ugyanis Orbán Viktor egy politikus. Aki azzal vádolja az ellenzéki politikusokat, hogy azok a gyerekekből homoszexuálist akarnak nevelni. Én csak felteszem a kérdést, hogy ennek van-e köze ahhoz, hogy neki esetleg homoszexuális-e a gyereke? Felejtsük el, hogy ez a kérdés Orbán Gáspárról szól. Egy homofób politikus más politikusokat vádol azzal, hogy meleggé akarják nevelni a gyerekeket, miközben neki van egy potenciálisan meleg gyereke? Az az apa vádol engem, hogy én homoszexualitásra akarom nevelni a gyerekeket, akinek a gyereke hirdetésben keres Jézusnak mennyasszonyt és a homoszexualitásról írja a szakdolgozatát?

– mondta.

Szerinte a Fidesz miatta állította le a homofób kampányt, és Fideszhez közel álló melegek hívták fel, hogy ha a Fidesz tovább folytatja ezt a kampányt, akkor nagyon szívesen adnak még neveket a kormányból.

Lang Györgyi: “Orbán Gáspár szerencsétlen, úgy ahogy van, megvan nyomorítva a szülei által” (videó)

loading...