Kínos helyzetbe hozták a fideszes Hoppál Péter kabinetfőnökét a Pécs Pride szervezői

Hoppál Péter hazudott. Nem igaz, amit állít.
Kép forrása: MTI

Az Identitásom Szabadsága Emberi Jogi Fesztivál keretein belül több programot is szerveznek Pécsett. A programpontok között szerepel a pride felvonulás is, de számos más kulturális- és szórakoztató eseménnyel készülnek a mai naptól kezdődő fesztiválra.

Ennek keretében tartják meg a politikusok vitáját is „Hol tart most a jogállam?” címmel.

Az eseményen pártok képviselői beszélgetnek. A pécsi illetőségű Hoppál Pétert is meg akarták hívni, de a kabinetfőnöke egy Hollik Istvánt is megszégyenítő, gyurcsányozós levelet küldött nekik:

” Tisztelt B-Hábel Géza!

Dr. Hoppál Péter képviselő úr megkapta a szeptember 14-ei beszélgetésre szóló meghívójukat. Engedje meg, hogy kabinetfőnökeként én válaszoljak.

Az Országgyűlés jelenlegi összetétele a magyar emberek szavazatai alapján alakult ki, ahol a kormánypártoknak kétharmados többsége van.

Az Önök által szervezett rendezvényre meghívott 6 politikus közül 5 a baloldalt, egy személy világnézetét (Gyurcsány Ferenc) és véleményét képviseli.

A tervezett kerekasztalon a 80%-os baloldali túlsúly és a mindenki egy ellen felállás reméljük mindössze figyelmetlenség miatt alakult ki és nem eleve az volt a cél, hogy ez a „meghívás” ne legyen elfogadható. A felkérést így nem tudjuk másként, csak egy politikai gegként értelmezni. A Pécs Pride 2021 felvonulást a politikai baloldal által támogatott provokációnak tekintjük, s annak megszervezésével nem értünk egyet, s úgy véljük, erről a pécsiek nagy többsége is így gondolkodik.

Az előválasztási show részeként szervezett rendezvényükhöz ezúton kívánunk jó szórakozást!
Üdvözlettel:

Guzsvány Attila
kabinetfőnök”
____________________________________________________

Erre a levélre B-Hábel Géza egy frenetikus választ adott, kínos helyzetbe hozva ezzel Hoppált, ugyanis felajánlotta számára azt, hogy a Fidesz több képviselőt is küldjön a beszélgetésre:

„Tisztelt Guzsvány Attila!ű

Szervezetünk visszautasítja a „politikai geg” minősítést! A kerekasztal beszélgetésre a magyarországi Parlamentben képviselettel rendelkező politikai pártokat, valamint az Európai Parlamentben mandátumot szerző Momentumot hívtuk meg. A pártok egyenlő arányban, egy – egy politikussal képviselik magukat! Ezzel teret és lehetőséget biztosítva arra, hogy megismerhessük a jelenlegi döntéshozatali folyamatokban résztvevők álláspontját. Szervezetünk hisz a valós párbeszédben, éppen ezért felajánljuk a tisztelt Képviselő Úrnak, hogy a beszélgetésbe bevonunk Önök által javasolt további 4 Fidesz-KDNP-és képviselőt. Az eseményeink nyitottak mindenki számára, így lehetősége van az Önök szimpatizánsainak is részt venni a hallgatóság soraiban.

Válaszát reménykedve várjuk!
Üdvözlettel:
B-Hábel Géza”

Nem lennénk most Hoppál Péter helyében. Várjuk az újabb választ és a kifogást a gyávaságra!

loading...