A Bajnai-kormány pénzügyminisztere, Oszkó Péter elmondta: Dobrev Klárát tartja a legalkalmasabbnak

„Minden további kérdést megelőzendő itt szeretném jelezni, hogy a magam részéről Dobrev Klárát fogom támogatni az előválasztásokon” – írja közösségi oldalán a Bajnai-kormány egykori pénzügyminisztere, Oszkó Péter.

„Ennek oka pedig az, hogy őt tartom a legalkalmasabbnak arra, hogy egy esetleges miniszterelnöki pozícióval járó mindennemű feladatot és kihívást képes legyen kezelni és teljesíteni” – teszi hozzá indokként a politikus.

Bővebben a döntésről:

„Személyesen mindössze szűk egy esztendőt töltöttem a politikában, előtte és utána is az üzleti életben és a teljesítmény fókuszú munka világában szocializálódtam. Ott pedig azt tanultam meg, hogy adott feladatkörre mindig az arra legalkalmasabb embert kell választani, függetlenül minden más személyes, szervezetpolitikai vagy taktikai megfontolástól. A miniszterelnök személyének megválasztásánál kevés nagyobb tét van mindannyiunk, az egész ország számára, ebben a döntésben tehát még inkább azt a szempontot kell érvényesíteni, hogy ki lehet képes ezt a feladatot a legjobban ellátni.”

A támogatást Dobrev Klára is megköszönte a Facebook-oldalán.

loading...