Hollik István repes az örömtől: 100 ezren írták alá a „Stop, Gyurcsány! Stop, karácsony! petíciót

Kép forrása: Hollik István - Facebook

Öt nap alatt már több mint százezer ember csatlakozott a Fidesz által indított „Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!” petícióhoz – közölte Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfői sajtótájékoztatóján.

A politikus az egyik aláírásgyűjtő-standnál, a budapesti Batthyány téren újságíróknak azt mondta: folytatják az aláírásgyűjtést, ezen a héten 2138 helyszínen lehet majd a petícióhoz csatlakozni, amiben több ezer önkéntes segít.

Hollik István úgy értékelt: aláírók száma azt bizonyítja, hogy nagyon sokan vannak olyanok, akik nem felejtették el Gyurcsány Ferenc „bűneit”, azt, hogy 2010 előtt hogyan tette tönkre Magyarországot.

Nyolc napja jelentette be Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője, hogy petíciót indítanak Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! címmel. Gyurcsány Ferenc szerint a kormánypárt akciója óvodás szint, míg Karácsony Gergely szerint tíz év teljhatalmú kormányzás után ennyire telik tőlük, hogy ellenzékellenes kampányt indítanak „azzal a kimagasló kreatív teljesítménnyel, hogy Stop Karácsony, ha jól olvasom”.

loading...