Totális őrület: Orbán szerint, aki nem a Fideszre szavaz, azt bent kell hagyni egy égő házban – mutatjuk a részleteket

Kép forrása: AP

Aki nem a Fideszre szavazott, azt bent kell hagyni az égő házban

Áder János „köztársasági elnök” arról beszélt augusztus 20-án, hogy a nemzeti ünnepek az összetartozásról szólnak. Joggal merül fel a kérdés: Milyen összetartozásról beszélnek ezek a fideszes fejek?

Korábban Kövér fideszes házmester így nyilatkozott:

az ellenzék nem a magyar nemzet része, hanem a világelitnek az alakulata. Ilyen értelemben semmiben sem különböznek Rákosi Mátyástól vagy Gerő Ernőtől.

De ez még nem minden

Az internet nem felejt, ahogyan Juszt László sem. A népszerű újságíró nem volt rest, kutakodott a neten, és hát azt találta, hogy Orbán debreceni kampányrendezvényén Dánielfy Zsolt szavalta el Kotzián Rudolf “Ahogyan szavaztál, úgy bánjanak veled” című versét, ő pedig barátságosan megköszönte a “művésznek” a szavalatot.

Dánielfy Zsolt, a debreceni Csokonai Színház előadóművésze olyan ijesztő verset szavalt Orbán Viktor jelenlétében, melyre aligha akad példa.

A vers üzenete – különösen egy kampányrendezvényen  – egyértelmű:

aki nem a Fideszre szavazott április 6-án, az pusztuljon el.

Az Orbán által büszkén hallgatott vers egy szakasza így hangzik:

“Úgy mentsenek ki a lángban álló házból!
Úgy húzzanak ki, vad dühöngő árból!
Éhhalál küszöbén, úgy kapj majd kenyeret.
Ahogyan szavaztál, úgy bánjanak veled!”

De valamennyi olvasónak ajánlom, hogy nézze végig Dánielfy Zsolt teljes szavalatát, illetve közvetlenül utána azt, ahogyan felkonferálja Magyarország miniszterelnökét, aki mindezzel egyetértve végig hallgatta a szöveget – írta a Kanadai Magyar Hírlap munkatársa akkoriban.

Az “ahogyan szavaztál, úgy bánjanak veled” refrénre egyik fideszes támogató bekiabálja, hogy “így van”–ez a videón is egyértelműen hallható. Tehát nem kérdés, hogy mit kívántak üzenni a magyarságnak egy nappal az országgyűlési választások előtt:

ha élni akarsz, akkor szavazzál a Fideszre! Ha pedig netán az ellenzékre szavazol, akkor annyit sem ér az életed, hogy kimentsenek egy égő házból. Így néz ki a nemzeti együttműködés, a béke és a kereszténydemokrácia Magyarországon 2014-ben.

Akinek ezek után van még idegzete és megnézné a videót, az itt megteheti:

Orbán Viktor ugyan nem mondta, hogy egyetért ezekkel a sorokkal, azt viszont szinte MUSZÁJ lett volna mondania Magyarország miniszterelnökeként, hogy “NEM”, ilyen nincs! Ehelyettt vígan hallgatta végig, majd mosolyogva ment fel a színpadra. Talán egyeért az elhangzottakkal miniszterelnök úr?

Az internet nem felejt, erre emlékezve induljunk jövő áprilisban szavazni, vessünk véget ennek az őrületnek, ami a Fidesz uralta Magyarországon zajlik! Ne legyenek kétségeink: ezek ugyanazok. Küldjük hát el őket oda, ahova valók!

loading...