„Nem tudok tovább enni, megakad a falat” – Alföldi Róbert kíméletlen őszinteséggel olvasott be a rendszernek

Kép forrása: MTI

Alföldi Róbert az egész világot foglalkoztató és lázban tartó afganisztáni tálib hatalomátvétellel kapcsolatban tett közzé bejegyzést, aminek a koamentszekciójában olyat tett a rendező, amit saját bevallása szerint soha nem szokott: válaszolt egy, a emigránsoktól rettegő kommentelőnek. Alföldi Róbert bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

„VACSORA

Megrendeltem a kedvenc thai tésztámat, kihozták, nekiülök. Vacsorázom. Közben bekapcsolom a tv-t, nézem a híreket.

Nézem, hogy emberek rohannak utasszállító gépek után Afganisztánban, abszurdan bízva abban, hogy arra ugyanúgy fel tudnak majd kapaszkodni, mint egy teherautóra, és el tudnak menekülni a hazájukból, mert rettegnek, mert félnek, mert az életük, a szabadságuk van veszélyben.

Aztán eszem tovább, és látom, hogy afgán anyák  próbálják meg átjuttatni, átdobni a karonülő gyerekeiket valami szögesdróton, hogy az európai, amerikai katonái vigyék magukkal őket, mert nem látnak más kiutat, jövőt a gyerekeiknek. Csak azt, hogy hátha sikerül átdobni őket egy szögesdrót kerítésen.

Most már nem tudok tovább enni. Megakad a falat.

Kedves honfitársaim, 

mindenféle híreszteléssel ellentétben, ezek a repülőgép után rohanó emberek, ezek a csecsemőiket kerítésen át menekítő anyák a MIGRÁNSOK! Velük ijesztgetnek bennünket évek óta.

Most látható, bárki vacsora közben megnézheti, hogy honnan és hogyan próbálnak az emberek menekülni. Hogy kik azok a MENEKÜLTEK.

Akik közül persze a mi országunk – siettünk gyorsan leszögezni – senkit nem fogad be. Mert miért is tenné. Hiszen ezek csak megjátsszák a félelmet, a rettegést, az életveszélyt. És ezt gyorsan töltsd is ki a nemzeti konzultáció kérdőívén, mert az most különösen fontos. 

Ahogy ma mondta valami kormány csinovnyik valahol. Nagyon szégyellem magamat. Nagyon. Leég a pofámról a bőr. Nehéz lesz tükörbe néznünk. Majd. Egyszer. Mindannyiunknak.”

Alföldi Róbert a bejegyzése alatt olyat tett, amit soha nem szokott, válaszolt egy kommentelőnek, aki a menekültektől félti az életét:

loading...