Novák Katalin szerint a Fidesz végzett a „nemzet újraegyesítésével” – Kövér László biztos hangosan felnevet

Kép forrása: Novák Katalin Facebook-oldala

A tárca nélküli miniszter szerint a nemzeti büszkeség évtizede követi az elmúlt időszakot, ami Novák szerint a nemzet újraegyesítésének 10 éve volt.

A nemzet újraegyesítésének évtizedét a nemzeti büszkeség évtizede követi majd – mondta Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter Palicson a Vajdasági Magyar Szövetség Szent István-napi ünnepségén.

Az MTI beszámolója szerint Novák arról is beszélt: „Egy olyan évtized küszöbén léptünk át, melyben nemzetek buknak majd el a mindennapi túlélésért vívott küzdelemben, de hiszem, hogy nekünk egy olyan évtized köszönt be, melyben az anyaországi és határon túli magyar közösségek együtt erősödve, gyarapodva bizonyíthatják, hogy méltó őrzői a Szent István-i örökségnek”.

Novák Katalin arról beszél, hogy milyen sikeres volt ez az úgynevezett újraegyesítés. Hamar elfelejtette, hogy Kövér László, az Országgyűlés fideszes elnöke tavaly áprilisban kitagadta a nemzetből azt, aki nem fideszes, amikor azt találta mondani, hogy

„a magyarországi balliberális ellenzék a globalista, nemzetellenes hálózat része, a nyugat-európai véleményformálók az ő szándékosan téves információikra, rágalmaikra alapozzák a maguk propaganda-hadjáratát. Ez az ellenzék nem a magyar nemzet része, hanem ennek a világelitnek a komprádor alakulata. Ilyen értelemben semmiben sem különböznek Rákosi Mátyástól vagy Gerő Ernőtől.”

Jó lenne, ha miniszter asszony ránézne Kövér házelnök úr körmére, mert úgy tűnik, ő megtagadja a Fidesz azon célját, hogy egyesítsék a nemzetet.

loading...