Futótűzként terjed a videó a Facebookon, amit Orbán Viktor szellemi képességeiről osztott meg a kórházi ágyak mellett alvó anyukák megsegítője

Kép forrása: MTI

Amikor két héttel ezelőtt Orbán Viktor kitett egy videót arról, ahogy éppen saját magával levelezget, az bizony elég sok helyen kiverte a biztosítékot. A miniszterelnök a videóban gondosan kitöltötte a Fidesz kamu-konzultációs ívét, majd borítékba zárta, aztán vissza is küldte magának.

Ez a kis bolondos jelenet ihletett meg valakit, aki egy Mr. Bean videóval próbálta meg szemléltetni, mennyire elmeháborodott dolgot is csinált Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke.

A videót Orosvári Zsolt osztotta meg, aki két éve arról lett híres, hogy gyűjtést szervezett, majd a befolyt összegből összecsukható ágyakat vett a kórházaknak, hogy a szülőknek ne a földön kelljen aludniuk.

Egyébként nem ez lenne az első eset, hogy valaki valamilyen formában kétségbe vonja Orbán szellemi állapotát. Sőt, maga Orbán is beszélt már arról, hogy „mindig is volt egy kis skizofrén hajlama”:

Ki is Orbán Viktor valójában? Tíz mondatban szedték össze a kormányfő “skizofrén hajlamának” jellemzőit

loading...