Deák Dániel az Orbán-kormány lehallgatási botrányáról: Soros

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője a Facebookon fejtette ki véleményét a világsajtót is körbejáró Pegasus-botrányról. Szerinte most is csak próbálkozik a Soros-hálózat. A kormánypárti megmondóember szerint jól működik a hálózat, mert összehangoltan sikerült a sztorit nyilvánosságra hozni.

„A hálózat jól összehangoltan működik: a The Guardian vasárnap délután 5-kor megírja a »nagy sztorit«, alig telik el egy óra és a Telex-444-médiabirodalom (a képen látható Panyi Szabolcs vezetésével, aki a hírek szerint kitűnő CIA-s kapcsolatokkal rendelkezik) már szintén publikálja az előre megírt lejáratócikkeket a témában. A Soros-féle 444-en eddig már 6 (sic!) cikk jelent meg a témában, de az ellenzék sem pihen, már a nemzetbiztonsági bizottság összehívását követeli. És még csak reggel 9 óra lesz!”

 – írta Deák a Facebookon.

Az elemző szerint csak próbálkozik a „nemlétező” Soros-hálózat, mert szerinte ezzel már egyenesen azt akarják sugallni, hogy Orbán Viktor személyesen hallgatja le izraeli kémszoftverrel az ellenzéki újságírókat és politikusokat.

loading...