Ahogy Orbán kimondta a hazugságát reggel, Juszt László azonnal lebuktatta: ez nagyon ciki, Viktor!

Kép forrása: MTI

Orbán Viktor nagymellénnyel jelentette be ma reggel a Kossuth Rádióban tartott propagandabeszédében, hogy Magyarországon lesz először harmadik oltás.

Juszt László erre csupán annyit reagált, hogy

Orbán Viktor már megint hazudik.

„Azért vagyok ebben biztos, mert a mai moszkvai kapcsolatai egészen jók. Következésképpen tudnia kell, hogy a moszkvai egészségügyi klinikák július elején kezdték meg az emlékeztető oltások beadását a hat hónappal, vagy annál korábban beoltottaknak. Oroszország az egyik első ország, amely hozzáfogott az emlékeztető harmadik oltások beadásához” – írja Juszt.

De nem csak Oroszország jár előttünk, hanem például Thaiföldön, Bahreinben és az Egyesült Arab Emírségekben a kínai Sinovac-kal, a Sinopharmmal és az AstraZenecával beoltott embereknek már felajánlották a harmadik dózist. Izraelben is felvehetik a harmadik, emlékeztető oltást – július 11-e óta – a krónikus betegek.

Így vagyunk mi Orbán elméjében mindenben „világelsők”. Nem beszélve arról, hogy Európában azért vagyunk elsők a harmadik oltás bevezetésével, mert csak nálunk van rá szükség. A többi EU-s ország ugyanis nem használta a keleti vakcinákat, amelyek megbízhatatlansága miatt van itthon szükség harmadik oltásra.

loading...