Dobrev Klára megmutatta, hogy sportszerű politikus: megvédte a súgógépet használó Karácsony Gergelyt

Ahogy tegnap Dobrev Klára hazafelé tartott az országjárása békéscsabai állomásáról, a kocsiban a Retro Rádió szólt, ahol a tegnapi nap harmadik legfontosabb híreként arról számoltak be, hogy Karácsony Gegely súgógépet használt.

Micsoda botrány, ugye?!

– teszi fel a kérdést a DK miniszterelnök-jelöltje, majd emlékeztet arra, hogy Orbán Viktor a súgógép 20. századi változatát, a papírlapot használja 30 éve minden egyes beszédénél.

Igen, Orbán 30 éve olvassa a beszédeit, és csak azért nem használ súgógépet, mert neki az már túl high-tech, és ő mint tudjuk, nem szereti a modern technikát

– írta Dobrev Klára a közösségi oldalán.

Ezek után álszent módon úgy csinálnak, mintha egy politikus képességeit azon kellene mérni, hogy szabadon, fejből beszél, vagy papírról, súgógépről olvas. Pedig a DK EP-képviselője szerint ezeknek köze sincs ahhoz, hogy ki milyen politikus.

Én szeretek a közönség rezdüléseire figyelve szabadon beszélni, de ettől nem leszek se jobb, se rosszabb. Orbánnal sem az a baj, hogy felolvassa a beszédeit. Bár ez lenne a legnagyobb hibája. Egy politikust a tettei határoznak meg. Hogy mit akar elérni, milyen Magyarországot akar teremteni és mit tesz ezért. Körül lehet nézni a mai Magyarországon, ahol a kiváltságos kevesek helikopterekből és luxusrepüklőkből néznek le a sokaktól ellopott országra: kastélyokra, szállodákra, trafikokra, földekre, Balatonra, Velencei- és Fertő-tóra; hosszan lehetne még sorolni.

Dobrev Klára azzal zárta bejegyzését, hogy szerinte „Orbán az elmúlt száz év legpocsékabb magyar miniszterelnöke, és nem azért, mert nem tud papír nélkül beszédet mondani.”

loading...