Dobrev Klára óriási bejelentést tett a nagymamák világnapján: minden nyugdíjas örülni fog

Ma van a nagymamák világnapja. Mint minden világnap, ez is csak 24 óráig tart, holott a nagymamákra minden nap minden órájában szükség van.

Gyerekként előbb tudjuk, hogy a nagymamánk a világ közepe, minthogy megtanulnánk számolni. Még semmit sem láttunk, semmit sem tudunk, de már ismerjük a gondoskodást – ki egy finom süteményen, ki a nála töltött családi ebédeken, titkos kis beszélgetéseken, vagy felszabadult gyermeki nyarakon keresztül

– írja köszöntőjében Dobrev Klára, aki sajnos nem tud csak vidámságról beszámolni e jeles napon.

A DK miniszterelnök-jelöltje azzal folytatja, hogy amikor felnövünk, akkor ezek után azt látjuk, hogy az Orbán-kormány éppen ezeket az embereket nem becsüli meg.

Minden nap a bőrünkön érezzük, hogy mit is jelent tisztességben megőszülve végigdolgozni egy életet, és azt kell látnunk, hogy ez a kormány éppen nekik nem hálás és éppen róluk nem gondoskodik. Azzal, hogy a Fidesz 2010-ben eltörölte a svájci indexálást, azaz a nyugdíjak bérekhez kötését, 10 év alatt átlagosan 1,2 millió forintot vett el minden időstől. Ma 600 ezer nagymama és nagypapa van az országban, akik kevesebb mint százezer forintból élnek havonta. Nem ezt érdemlik

– foglalta össze az elmúlt évek időseket megszégyenítő politikáját Dobrev Klára, majd ígéretet tett arra, hogy a Dobrev-kormány 2022 után újra be fogja vezetni a svájci indexálást és kárpótolni fogja az időseket!

Mi nem felejtjük el, hogy mit tettek értünk a nagymamáink és nagypapáink! – zárta bejegyzését a DK miniszterelnök-jelöltje.

loading...