Dobrev Klára bejelentette: véghezviszi a kormányváltás után azt, amire a magyarok kétharmada vár már egy évtizede

Az Eurobarometer felmérése szerint a magyarok kétharmada támogatja az euróbevezetést, minden harmadik magyar pedig minél előbb, lehetőleg azonnal bevezetné.

Dobrev Klára, a DK miniszterelnök-jelöltje a közösségi oldalán arról ír:

„A több mint 10 éve eurót használó szlovákok köszönik, jól vannak, mostanra lehagytak minket mindenben. A következők a horvátok lesznek, ők egy-két éven belül fogják bevezetni az eurót. Mi, magyarok meg bosszankodunk az 500 forintos benzinen, a hónapról hónapra dráguló bevásárláson, az egyre kevesebbet érő fizetéseken és nyugdíjakon. A parlamenti kétharmad lapít, hiszen a lopott euró így többet ér, a magyarok kétharmada pedig várja a változást.”

A Dobrev-kormány felvállalja, és véghez fogja vinni!

„Nem kell már sokat várniuk, mert ez a változás mi leszünk. 2022 után be fogjuk vezetni az eurót, és véget fogunk vetni annak, hogy hiába dolgozunk vagy dolgoztuk már végig az életünket, egyre rosszabbul élünk a gyenge forint miatt. Akkor ez az ország újra a tisztességes sokakról fog szólni a kiváltságos kevesek helyett”

– írja Dobrev Klára.

Az összes miniszterelnök-jelölti aspiráns közül Dobrev Klára az, aki mellébeszélés nélkül, konkrétumokat is mer mondani. A Felcsúti per és a Tiborcz adó hangzatos jelszavak, de Budapesten egyelőre nem valósult meg a Tiborcz-adó. Reméljük, hogy a főpolgármester úrnak lesz módja a következő években ezt bevezetni, mérget vehet rá, hogy a fideszes bűnözők elszámoltatásában a Dobrev-kormányban is partnerre talál.

loading...