Dobrev Klára: Orbánék újabb sötét napja a mai

Egész Európa és az egész világ elborzadva figyeli a pedofilellenesnek csúfolt, valójában homofób törvény hatálybalépését – írja Dobrev Klára a közösségi oldalán.

A DK miniszterelnök-jelöltje szerint,

ha majd pár év távlatából visszatekintünk, valószínűleg ez a gaztett is csak egy lesz a sok közül. Egy lapon emlegetjük majd nyugdíjasok megkárosításával, a földek ellopásával vagy a Mészáros-félék meggazdagodásával, de ez most mégis más, mégis jobban fáj.

Anyaként és felelős politikusként is mély szomorúsággal tölt el, hogy a gyermekeink egy olyan országban nőnek fel, ahol az aktuális miniszterelnök és kormánya nem tud kormányozni, nem tudja és nem akarja meghallgatni a magyar embereket, viszont egy dolgot igazán tud: gyűlölni – fakadt ki Dobrev.

Az Európai Parlament DK-s alelnöke szerint Orbán Viktor politikája miatt gyűlölik ma Magyarországon becsületes emberek sokaságát pusztán azért, mert ők másként szeretnek, pusztán azért, mert azt hiszik, ha gonosz politikájuk középpontjába állítanak egy társadalmi csoportot, az majd hatalmon tartja őket.

Orbán Viktor és kormánya nagyon téved. Ebben a csodálatos országban a gyűlölet nem hozhat politikai hasznot, ők együtt fognak bukni a velejéig romlott politikájukkal,

Magyarország új kormánya pedig első intézkedései egyikeként fogja eltörölni Orbán homofóbtörvényét! Véget vetünk ennek az ámokfutásnak és egy jobb, szabadabb országot teremtünk, ahol a vélemény pont ugyanúgy lesz szabad, mint a szerelem!

– ígéri a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje.

loading...