Pert nyert a DK a közpénzből finanszírozott MTI-vel szemben, amiért csökönyös szamárként megmakacsolták magukat

Az iskolában hallottunk legutoljára olyan történetet, amilyet az állami propaganda szolgáltatott nekünk. Úgy viselkedtek Orbán tollforgatói, mint amikor a tanítónéni ráparancsol Pistikére, hogy kérjen bocsánatot, amiért csúnyákat mondott, de ő inkább kitolja a nyelvét, ezért pedig újabb büntetést kap. Ők is kaptak.

A DK közleményt adott ki, melynek címe:

„Pert nyertünk az MTI ellen, mert nem adták ki az arról szóló közleményünket, hogy pert nyertünk az MTI ellen”

A Demokratikus Koalíció újabb pert nyert az MTI ellen. A Távirati Iroda ugyanis korábban megtagadta, hogy közzétegye „A Demokratikus Koalíció pert nyert a kormány által kézivezérelt MTI ellen” című közleményünket, arra hivatkozva, hogy az sérti a közmédia jó hírét. A bíróság most arra kötelezte az MTI-t, hogy felületükön tegyék közzé a fenti közleményt, az ítélet szerint tehát a Távirati Iroda nevezhető kézivezéreltnek, az MTI köteles lesz saját magáról leírni a valóságot – írja a párt.

Sebián-Petrovszki László, a DK képviselője, pártigazgatója hozzáteszi:

„a Demokratikus Koalíció elkötelezetten kiáll a hazugságok, az állami propagandagyár ferdítései és a központi cenzúra ellen, ezért továbbra sem fogjuk szó nélkül hagyni, ha el akarnak hallgattatni bennünket, vagy hazudnak rólunk. A 2022-es választás után pedig meg fogjuk szüntetni a kormány által kézivezérelt MTI és MTVA agymosó munkásságát.”

Az MTI tehát büntibe került, és most ezt kénytelen lesz elismerni.

loading...