Betelt a pohár: a közmédia vezető szerkesztője lehülyézte a tüntetőket

Fotó: Ellenszel.hu

Bende Balázs, az M1 vezető szerkesztője, aki legutóbb arról vált hírhessé, sőt hírhedté, hogy a köztévé egyik értekezletén kijelentette a munkatársak előtt:

A következő a szituáció. Mindenki tisztában van vele, hogy május végén európai parlamenti választások vannak, és biztos vagyok benne, hogy senkit nem ér váratlanul, ha azt mondom, hogy bizony ebben az intézményben nem az ellenzéki összefogást támogatják. Ha ez a kijelentés valakit váratlanul ér, az most menjen haza.

Most a Facebookon ment nagyot az egészen észak-koreai hangulatú kommentárjairól ismert Bende azzal, hogy kiborult a Fudan Egyetem és a Fidesz ellen tüntető ellenzékiekre. Egészen pontosan azt kommentelte egy, a tüntetésről szóló hír alá, hogy

“Nem Orbán ellen tüntetnek. A Fudan Egyetem ellen, a sok hülye!”

Egyébként a tömeg valóban Orbán és a Fidesz politikája ellen tüntetett, nem csak a kínai kémközpont megvalósítása ellen.

Most ország-világ láthatja, milyen emberek szerkesztik a híreket a magyar közmédiában. Ezek után már senki nem fog azon csodálkozni, hogy milyen “hírek” jelennek meg az M1-en. Jó lenne, ha az adófizetők pénzén fenntartott állami propagandaintézet nagyura azonnal bocsánatot kérne a magyar emberektől!

loading...