Pert vesztett Gréczy Zsolt ellen a Pesti TV, de a csatorna nem fizetett: a politikus végrehajtást indít

Határidőre nem fizette ki a kártérítést a Pesti Srácok – Gréczy Zsolt végrehajtást indít Lejárt minden határidő, de a DK politikusát zaklatással rágalmazó fideszes sajtótermék nem fizette ki a velük szemben jogerősen megítélt kártérítést.

Ezért Gréczy Zsolt végrehajtást kezdeményez a hazugsággal lebukott portál ellen. Nem elég, hogy valótlanságot híreszteltek, de a rájuk kimért ítéletet sem hajtották végre. Ezért indul a következő jogi eljárás. Gréczy Zsoltot az eljárásban a Dr. Czeglédy Csaba és Társai Ügyvédi Iroda képviseli.

Jelen esetben a hazugság ára forintban kifejezhető érték, de a propaganda-televízió ezt sem hajlandó megfizetni. A DK-s politikus nem adta fel a harcot, a fideszes össztüzet tisztességesen állta közel 20 perben, ahol kivétel nélkül mindegyikben a jobboldali sajtótermékek véreztek el, hiszen Gréczy Zsolt nem zaklatott senkit, minden híresztelés rágalomnak bizonyult.

Amíg ők hazudoztak következmények nélkül, egy őszinte embert sároztak be, aki méltósággal tűrte az aljasságokat, és a bíróságra bízta az igazságszolgáltatást. Ha a kiszabott összeget nem hajlandóak megfizetni önszántukból, a végrehajtás során így is, úgy is kénytelenek lesznek rá.

loading...