Habzó szájjal esett neki Gyurcsány Ferencnek a 800 milliós propagandafilm kapcsán Kálomista Gábor

Kép forrása: MTI

Kálomista Gábor szerint azért kell az őszödi beszédről készülő filmmel foglalkozni, mert a fiataloknak fogalmuk sincs arról, ki az a Gyurcsány Ferenc.

A Fidesz 800 milliós propagandafilmjéről azt mondta: témája azóta foglalkoztatta, amióta megtörtént, mert komoly indulatokat váltott ki belőle. Állítása szerint sokat dolgoztak a filmmel, komoly kutatómunka előzte meg az elkészítését. Szerinte az őszödi beszédet hiba igazságbeszédnek, de hazugságbeszédnek is beállítani:

Ehelyett súlyos politikai merényletnek kell tekinteni a magyar társadalom ellen. A gyurcsányi terror egészen egyedülálló dolog Európában, azóta megy a szerecsenmosdatás, hiszen ma is a baloldal vezető alakja, tehát visszatért a magyar politikába.

Az interjúban végül teljesen kifakadt a Fidesz-filmet dadusgató Kálomista, amikor azt mondta:

Gyurcsány bosszúért liheg, nála már megszülettek az ítéletek tárgyalás nélkül, mondja a producer, aki szintén kap fenyegetéseket, de ettől nem szabad megijedni. A fizikai fenyegetés megengedhetetlen dolog a 21. században.

Kálomista Gábor elmondta azt is, hogy nehéz volt szereplőket válogatni, a casting után ugyanis nagyon sok helyről kaptak támadásokat a szakmából. Producerek, rendezők a kezdettől fogva szidták a filmet, az alkotóit.

Érdekes módon, amikor verőembereket küldött valaki a színészre, aki gúnyolni merte a Fidesz-kormányt, akkor nem fakadt ki habzó szájjal Kálomista.

A Fidesz retteg Gyurcsány Ferenctől, rettegnek Dobrev Klárától, a legjobban pedig az ellenzéki összefogástól rettegnek, amit mi sem mutat jobban, hogy megint – ahogy Bródy énekelte – mást vádolnak azzal, amit ők követtek el.

A 2006-tal kapcsolatos hazugságáradatot már kivétel nélkül mindenki terjeszti a jobboldalon, de szerencsére éppen most rakták helyre az egyik hazugságukat:

Juszt László úgy kiosztotta Schiffer Andrást, hogy szinte hallottuk a koppanást az egykori LMP-elnök fején

loading...