Megszólalt Kálmán Olga fenyegetője: Nem titkolom, rengeteg politikusnak írtam már mérhetetlenül mocskolódó, gyűlölködő levelet

Kép forrása: MTI

„Iszonyatosan, minden elképzelést felülmúlóan gyűlölöm a baloldalt. Nem titkolom, rengeteg politikusnak írtam már mérhetetlenül mocskolódó, gyűlölködő levelet. Kálmán Olga csak az egyik a sok közül. A családban mindenki jobboldali, de messze én gyűlölöm a legjobban őket, köztük Kálmán Olgát is”

– mondta a Blikknek az a férfi, aki a lap szerint korábban családirtással fenyegette meg Kálmán Olgát. A fenyegető arról is beszélt, hogy csak akkor kér bocsánatot a DK politikusától, ha ő is bocsánatot kér Orbán Viktortól a gyalázatos kijelentéseiért.

A cikkben V. Gáborként bemutatott 53 éves férfi Győr egyik kertvárosi részén él idős édesanyjával. Az édesanyja profilját használta az üzenetek elküldéséhez, amit állítása szerint azért tett, mert a tudakozó nem tudott neki elérhetőséget adni Kálmán Olgához.

A férfi azt is mondta a Blikknek, hogy “a baloldal mérhetetlen gyűlölködést folytat ellenük, jobboldali érzelmű emberek ellen”, és “ezt nem lehet tovább elviselni, kibírni és elfogadni”.

„Nincs mitől félnem, nem követtem el bűncselekményt, csak a véleményemet írtam le. Talán drasztikusan fogalmaztam, de természetesen soha nem váltottam volna be a fenyegetést. Biztosan nem fogok börtönbe menni Kálmán Olga miatt”

– mondta.

Az ügyben a BRFK az életet, testi épséget, egészséget sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény bekövetkezése látszatát keltve elkövetett zaklatás vétségével gyanúsítja V. Gábort, aki szabadlábon védekezhet.

A feljelentést követően négy rendőr ment ki hozzá, “elvitték a számítógépet és két telefont, aztán bevittek kihallgatásra. Tanultam az esetből, megígértem nekik, többé nem fogok ilyet csinálni, ilyen levelet írni.

Hogy bocsánatot kérek-e Kálmán Olgától? Majd ha előbb ő bocsánatot kér Orbán Viktortól a gyalázatos kijelentéseiért”

– tette hozzá.

loading...