Juszt László úgy tette helyre Varga Juditot, mint még soha senki: kíméletlenül őszintén írta le, mit gondol róla

Kép forrása: Varga Judit / Facebook

Varga Judit M1-en elhangzott mondataira reagált Juszt László, aki szerint az igazságügyi miniszter nem lehet ennyire tudatlan, szóval csak egyetlen magyarázat adható arra, amit mondott:

Véleményem szerint sokkal inkább aljas, történelemhamisító és hazug a magyar igazságügyi miniszter asszonyság

– írta Juszt.

A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapján a kormány nevében Varga Judit megszólalt (M1): Az emlékezéssel a következő generációkat is folyamatosan figyelmeztessük, „milyen tragikus következményei vannak annak, ha egy nemzet elveszíti szabadságát”.

Nos! Magyarországot 1944. március 19.-én szállták meg a németek. Ezt megelőzően a 20-as évektől kezdődött a szabad magyar minisztertanács és Horthy rendeleteivel a zsidóság jogfosztása. Egy szabad ország, szabad minisztertanácsa határozott közel húszezer, állampolgárságában bizonytalannak ítélt zsidó összegyűjtéséről, kiutasításáról és deportálásáról, hogy aztán a németek tömegmészárlás keretében fejezzék be a magyar hatóság „idegenrendészeti eljárását”

– eleveníti fel a nem Fidesz által meghamisított történelmet Juszt, majd folytatja:

Ugyanez a szabad ország 1944 március 19-e előtt két évvel Újvidéken közel ezer zsidót gyilkolt meg.

Ugyanezen ország közigazgatása pár hónap alatt a 450.000 magyar zsidót bevagonírozott és deportált. És ez nem azért történt, mert a németek megszállták az országot. Ez ugyanaz a “közigazgatási apparátus” volt, amelyik március 19-e előtt már önszántából is tudta, hogy mit tegyen…

Úgyhogy miniszter asszonyság, ne hazudozzon! Ne akarjon új történelmet kreálni!

– zárta Varga Juditnak címzett üzenetét Juszt László.

Kilépett a Fideszből a párt helyi alapszervezetének tagja, nyílt levélben üzente meg, miért

loading...