Orbán most felkapja a vizet: fontos közleményt adtak ki az ellenzékiek

Az ellenzéki pártszövetség álláspontja egyértelmű: az oltás az egyetlen módja annak, hogy legyőzzük a koronavírust, és visszakapjuk az életünket. Minden magyar, aki jelentkezik, kaphassa meg a védőoltást! Orbán hiába próbálja újabb hazugságkampánnyal az ellenzékre kenni a felelősséget” – áll az összefogás pártjainak közös közleményében.

A köztársaságpártiak még egy közös videót is készítettek Mi is beoltatjuk magunkat! – címmel.

Közleményükben azt írják:

„a valóságban a teljes felhatalmazással rendelkező Orbán-kormány hibás döntései és felelőtlen mulasztásai miatt jutottunk oda, hogy mára már naponta több száz honfitársunk esik áldozatul a járványnak, és hogy a koronavírus következtében elhunytak összlétszáma átlépte a húszezer főt. Arra kérünk mindenkit, éljen a védőoltás adta lehetőséggel. Mi is beoltatjuk magunkat!”

A közös videóban az összefogás pártjainak elnökei között arról beszélnek, hogy az Orbán-kormány felelős azért, hogy

2010 óta kivéreztették az egészségügyet, hogy az utóbbi időben lakosságarányosan Magyarországon halnak meg a legtöbben Magyarországon, hogy a járványkezelés alatt nyerészkedtek Orbánék strómanjai.

Gyurcsány Ferenc és Kunhalmi Ágnes hozzáteszik: a közös ellenzék azt gondolja, hogy az oltás az egyetlen, ami visszaadhatja az emberek szabadságát, és arra buzdítanak mindenkit, oltassák be magukat, regisztráljanak.

A DK elnöke szerint az ellenzéki pártszövetség álláspontja egyértelmű: az oltás az egyetlen módja annak, hogy visszakapjuk az életünket. 

Minden magyar, aki jelentkezik, kaphassa meg a védőoltást! Orbán hiába próbálja újabb hazugságkampánnyal az ellenzékre kenni a felelősséget. 

Orbán mit fog most kitalálni? Eddig sem volt igaz, hogy az ellenzék oltásellenes, hát még most, amikor közös videóban buzdítanak arra minden magyart, hogy oltassák be magukat!

Beismerték: csak a propagandatévé forgathat az oltásokról

loading...