Levideózták a NER-gépet, ahogy hazatért Dubajból: Hadházy szerint Várkonyi Andrea szállt ki belőle

Miután kedden olyan információk jutottak el a hvg.hu szerkesztőségéhez, hogy az OE-LEM jelzésű repülőgép este érkezik Dubajból Budapestre, a lap videós stábja Ferihegyen várta az úgynevezett NER-gépet, amit sikerült is lencsevégre kapni. Sőt, még az utasait is.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő szerdán a Facebook oldalán azzal állt elő, hogy ha a birtokában lévő dokumentumok hitelesek, akkor Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea ezt a gépet igénybe véve utazott el múlt hétvégén Dubajba, majd tért onnan vissza.

Nem állítjuk, hogy Várkonyi Andrea és Mészáros szálltak le a gépről, hiszen elég homyálosak a felvételek, de a női alak nagyon „stimmel”. Az is a sztorit erősíti, hogy bár a HVG megkereste Várkonyit, ő nem erősítette meg a hírt, de nem is cáfolta azt.

Hadházy Ákos a Facebookon azt írta, hogy:

Sokan vártuk az ifjú párt a kisgépes terminál bejáratánál, de az utasok kisbuszba szálltak és máshol hagyták el a repülőteret- az kérdés, hogy vajon akkor hol ellenőrizték az útlevelüket???

A két utas maszkban szállt ki, de nagyon hasonlítottak a Gázszerelőre és a Műsorvezetőnőre. Ha dublőrök voltak és a dokumentum hamis, akkor ez az egész egy nagyon mókás vicc volt. Ha valóban Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea utaztak Dubajba wellnessezni az immár napi 200 halottal járó járvány közepén az Önök pénzéből, az egy mélyen felháborító történet.

A hvg.hu cikkében megtalálható a régóta várt videó a NER-gép landolásáról.

loading...