Várkonyi Andrea kezét megkérte egy „üzletember”, óriási drágakő tűnt fel a gyűrűsujján

„Micsoda szenzációs örömhír!” – írja a Blikk annak apropóján, hogy a szemfüles tévénézők gigantikus drágakövet fedezhettek fel a TV2 reggeli műsorában felbukkant Várkonyi Andrea gyűrűsujján. A Blikk fényképes bizonyítékokat is mutatott arra, hogy egyel korábbi tévés szereplésekor, tavaly decemberben még semmi se volt Várkonyi bal kezének gyűrűsujján.

Várkonyi Andrea decemberben, csupasz ujjal:

Várkonyi Andrea márciusban, gyűrűsujján egy gigantikus kővel:

A Blikk szerint „a csodás ékszer” egészen egyedi darab, „igazi klasszikus fazon, mesés eljegyzési ajándék”. A lap által megkérdezett szakértő szerint ha a csepp alakú kő és a körülötte levő kisebb kövek is mind igazi gyémántok, „úgy akár húszmillió forintot is érhet a gyűrű”, de még akkor is milliókat, ha csak az aprócska kövek igazi gyémántok, a csepp alakú óriási kő nem az.

A Blikk úgy tudja, hogy a műsorvezető kezét „egy üzletember” kérte meg nemrég, Várkonyi pedig igent is mondott „a romantikus lánykérésre”. A Blikk szerint „a műsorban jól látszott, hogy a tévés bomba formában van, sugárzott a boldogságtól és teljesen kivirult, le sem tagadhatná, hogy élete egyik legfelhőtlenebb időszakát éli”.

Várkonyi nem reagált a szerelmi életét érintő kérdéseikre.

NER-csillag születik: Várkonyi Andrea megfogta a Lőrinc lábát

loading...