Varga Juditék CSOK-kal újították fel 195 négyzetméteres, medencés házukat Balatonhenyén

Kép forrása: Varga Judit/Facebook

Miután a Blikk megírta, hogy Varga Judit és férje 200 millió forintért vásároltak budai ingatlanokat, a Telex alaposabban szemügyre vett egy olyan balatonhenyei ingatlant, ami Varga Judit vagyonnyilatkozatában szerepel.

A nagy medencés épület szerepelt a Szép Házak magazin 2019-es számában is, belső berendezéséről itt tud képeket nézegetni. A ház udvaráról és a medencéről a házat felújító építész honlapján is találhatóak képek.

Varga Judit férjével, Magyar Péterre fele-fele arányban vásárolták meg a 2144. négyzetméteres telket még 2013-ban. 2014-ig két másik telket is vettek közösen Balatonhenyén, ami összesen majdnem 16 ezer négyzetmétert tesz ki.

A miniszter és férje a balatonhenyei ingatlanra a tulajdoni lap tanúsága szerint családi otthonteremtési kedvezményt igényelt az UniCredit bankon keresztül a magyar államtól. 2017 júliusában a bejegyzést elutasították, de végül 2017 októberében sikerült bejegyeztetni az akkor már 10 millió forintos támogatást.

A csokot nyaralóra nem lehet igénybe venni. A vagyonnyilatkozat szerint Vargáék balatonhenyei háza nem is nyaraló, hanem családi ház.

Nézzék meg bátran a fentebb említett linkeken Varga Juditék balatoni nyaralóját, igazán pazar látvány! A miniszter asszony nagyon ért az ingatlanokhoz:

8 milliós önrészre 192 milliós hitelt kapott varga Judit és férje, hogy lakásokat vegyenek Orbán Viktor otthona közelében

loading...