Szikora Róbert szerint a jó Isten keze van abban, hogy olyan vezetője van az országnak, mint Orbán

Kép forrása: Orbán Viktor Facebook-oldala

Szikora Róbert interjút adott a Mandinernek, amiben arról beszélt, hogy a jó Isten keze van abban, hogy egy olyan korban élhet, amikor egy keresztény, katolikus országnak egy olyan ember a vezetője, mint Orbán. Szerinte ha nem ő lenne a miniszterelnök, akkor tele lenne az ország migránsokkal.

„Számomra Orbán Viktor a világ egyik legnagyobb élő politikusa, és hiába savazzák és próbálják lejáratni, nem lehet kiütni”

– mondta

Hozzátette, hogy szerinte Orbán Viktor hat lépéssel előrébb jár, mint a hazai liberálisok és baloldaliak. Mint mondja, ráadásul Orbánnak, velük ellentétben, van víziója.

„Ha ő nincs, ma itt lennének a migránsok. Nem kellenek a migránsok, van nekünk elég gondunk a baloldallal is”

– fejtette ki.

Szikorát az ismerősei – elmondása szerint – időnként figyelmeztetik, hogy „ne csináld, Robi, ne állj bele a politikába, mert lefelezed a közönségedet”, de őt ez nem érdekli. Erre ő azt szokta válaszolni, hogy: „66 éves koromra engedtessék már meg, hogy kimondjam, amit gondolok!”

Arra nem válaszolt a zenész, hogy az ő kormány melletti kiállásai Orbánnak jók vagy saját magának. A hvg.hu szerint Szikorának biztosan jók ezek, mert

legutóbb, 2019 nyarán például 7 millió forintot kapott Kásler Miklós miniszteri keretéből a jubileumi koncertjére, de Balog Zoltán is tízmillióval támogatta 2013-ban a koncertjét.

A Mandinernek adott interjújában hosszasan ecseteli, hogy mennyire üldözték őt és családját a kommunisták, de mint az R-Góról szóló könyvből kiderült, 1986-ban még – Gandhi mellett – Kádár Jánost nevezete meg, mint kedvenc politikusát.

loading...