Olyan sok arc nélküli fideszes troll támadta be Kálmán Olgát, hogy lépnie kellett

Bencsik műbalhénak nevezte a pedofilbotrányt.
Kép forrása: Kálmán Olga/Facebook

Olyan sok arc nélküli, kamu névvel ellátott, minden bizonnyal fideszes troll esik neki Kálmán Olga egyik bejegyzésének, hogy a népszerű tévésből politikussá lett DK-s elnökségi tagnak törölnie kellett azt.

Kálmán Olga így számolt be a történtekről:

Van valami, amit nem tűrök: a gyűlölködés. Olyan mennyiségű és minőségű fideszes troll hadsereg használta az én oldalamat arra, hogy másokat másságában sértegessen, hogy kénytelen voltam törölni az egyik posztomat. Amikor csupa arcnélküli, kamu névvel ellátott facebook felhasználó kommentel arról, hogy a baloldal, a DK, az RTL, a liberálisok, a nem keresztények és a Soros-birodalom milyen terveket sző, annak véget vetek.

Amikor kiforgatják a Dumaszínház politikai paródiáját, és fogyatékkal élő embereket sértenek meg az én oldalamon, akkor azt értelemszerűen törlöm. 

Ismét remek ízelítőt kaptunk abból, hogy ami a Fidesznek fáj, arra azonnal ráküldi a bérkommentelő hadat, a lakájsajtót. Az meg különösen pikáns, amikor pont a Fidesz próbál elfogadásból, toleranciából szobrot állítani magának – lásd: idegengyűlölet, szinglihorda, sparhelt mellett a nő helye, vakkomondor, gyereket egyedül nevelők megvetése, ki az apa és ki az anya, kisegyházak eltiprása -és még hosszasan sorolhatnánk. Értem én, hogy a humor tud marni, és jól bevált taktika valami olyannal támadni a valóságot, aminek köze nincs a valósághoz. Tudom, hogy fájó felemlegetni kaszkadőr Szájert, a jachtozó, urizáló, bulibáró, a világ szemét kilopó, a járványt pánikolva „kezelő” Orbán-kormányt. 

Nem lennék meglepve, ha ma éjszaka a rendkívüli jogrend pápája, Semjén Zsolt már szövegezné azt a törvényt, melynek értelmében holnap reggel 8 órától tilos a politikai paródia mindennemű formája.

Addig is, hogy világos legyen: az én oldalamon nem hagyom, hogy megsértsenek bárkit, aki bármiben más, mint ahogyan azt a fideszes többség elvárná.

Orbán Viktor igazából meg akarta sérteni Karikó Katalint, mert irigy a magyar kutatóra?

loading...