Feltűnt valami a koronavírus.gov.hu oldalon, ami nagyon-nagyon nem oda való

Kép forrása: AP

A magyar kormány azért hozta létre a koronavirus.gov.hu weboldalt, hogy ott közölje a járvánnyal kapcsolatos legfrissebb, hiteles adatokat, ám az utóbbi hetekben elkezdtek a járvány-köntösébe bújtatva valami egészen mást is publikálni.

Nem nehéz kitalálni, miről is van szó:

kőkemény propagandát sugároz az a weboldal, amit nap mint nap magyar emberek százezrei keresnek fel a hivatalos adatok miatt.

Az elmúlt napokban már nem is bújtattak mindent a járvány-köntösbe:

a kormányzati tájékoztató weboldal képes volt arra, hogy egy az egyben lehozza Orbán undorító péntek reggeli rádióinterjúját.

Szerencsére azt azért nem merték leírni, hogy „libernyák”, de az iskolaőrség és a nemzeti konzultáció is belefért a koronavírus-tájékoztatásba.

A friss tartalmak közül a másik, ami biztosan sokaknál kiveri a biztosítékot, az, amelyik a nemzeti konzultációt igyekszik népszerűsíteni:

Eddig 880 ezren töltötték ki a koronavírusról és a gazdaság újraindításáról szóló nemzeti konzultációs kérdőívet, amiből azt látható, hogy az emberek is úgy gondolják: ezek a kérdések fontosak, érintik mindennapi életüket

– áll a cikkben, ami aminek a végén az ember arcába tolják a hazugság-konzultációt egy kép formájában.

A Fidesznek a legegyszerűbb reklámoznia a pártját, mert Orbán Viktort, a nemzeti konzultációt, vagy éppen a Soros-rémképet a mi adófizetői pénzünkön tudják propagálni. A koronavírus-járvány kormányzati oldalát nagyon sokan nézik, gondolták, ideális és díjmentes reklámfelület lesz ez is.

loading...