Egy csoport fiatal úgy beszólt Kocsis Máténak, hogy még most is pislog

Kiemelt kép: MTI/Szigetváry Zsolt

Tegnap Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője beszólt Gyurcsány Ferencnek, a Demokratikus Koalíció elnökének. Kocsis azt üzente a fiataloknak, hogy:

 vigyázzanak nagyon Gyurcsány Ferenccel.

A fiatalok most visszaüzentek, és arra kérték a DK elnökét, hogy osszam meg a válaszukat. Gyurcsány eleget téve a kérdésüknek a Facebook-oldalán osztotta meg az üzenetet, amely így szól:

Kedves Kocsis Máté!

Mi, fiatalok idén leszünk huszonegynéhány évesek. Egy ideje már követjük a politika világát, és nem tetszik, amit látunk. Ugyanis mi tudjuk, ki az igazi Orbán Viktor.

2020-ban ő a miniszterelnök. De mivel itt van az okostelefon a kezünkben, nap mint nap látjuk, hogy ez a hataloméhes, korrupt ember hogyan teszi tönkre a hazánkat. Ezt soha nem fogjuk neki elfelejteni.

Ugyanez a fazon harminc éve a demokráciáról, európai értékekről, jogállamiságról papolt mindenütt. Mára azonban bebizonyosodott: ez mind csupán hazugság volt.

Orbán propagandája ott virít minden óriásplakáton és tévéképernyőn. Tetszeleg, szépeket mond a népnek. Emberek ezreit vezeti meg ezzel, holott csak a szavazatuk kell neki.

Ugyanolyan simlis alak, mint amilyen mindig is volt – de minket nem tud átverni!

A fiatalok képeket is küldtek Kocsisnak címezve:

Ti is vigyázzatok magatokra! A fiatalokat már nem tudjátok kilóra megvenni az üres lózungjaitokkal, a populista ígéreteitekkel! Mi a saját szemünknek hiszünk!

loading...