A KDNP nagykutyáját állították rá a vasárnapi tüntetésre: küldenénk neki egy fotót, ami le fogja lombozni

Kép forrása: Kovács Tamás/MTI

Lájkold az Ellenszél Facebook-oldalát, hogy értesülj a legfontosabb posztokról!

Nacsa Lőrinc a KDNP megmondóembere kiállt a nyilvánosság elé, és elárulta, kik állnak a vasárnapra meghirdetett tüntetés mögött: Soros, Soros, Soros, Soros.

A „Soros-hálózat” a gyöngyöspatai iskolaügyben egymás ellen akarja uszítani a magyarokat és a romákat, ezt a célt szolgálja a vasárnap Budapestre tervezett vonulásos tüntetés is – mondta Nacsa Lőrinc KDNP-s országgyűlési képviselő a Fidesz nevében is szombaton újságíróknak.

A politikus kifejtette, a „tüntetés szervezője, Setét Jenő maga is Soros-aktivista”, ahogy szervezete, az Idetartozunk Egyesület is „Soros-pénzből működik”. A tüntetéshez csatlakozók szerinte jól ismert, külföldről finanszírozott Soros-szervezetek, amelyek számos alkalommal próbáltak már beavatkozni a magyar belpolitikába és nyomást gyakorolni például a bevándorláspolitikánkra.

Nacsa Lőrinc kiemelte, „most vasárnap is ott lesz a Soros-egyetemhez köthető Szabad Egyetem, az Amnesty, a Helsinki Bizottság, a TASZ, a Tanítanék, az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet és még sorolhatnám„. A kormánypárti politikus szerint ezekben a szervezetekben közös, hogy „mind ott vannak Soros fizetési listáján”.

A KDNP képviselője szerint vasárnapra tervezett tüntetés és az „egész Gyöngyöspata-ügy” is erről szól. Szerinte az ügyet „eleve a Soros-hálózat provokált ki: rávették a roma családokat, indítsanak pert az állam ellen”.

Feszültséget keltettek és most (…) akadályozzák a roma családokkal való békés megegyezést, sőt már odáig is elmennek, hogy a roma emberek mögé bújva tüntetést is szerveznek Budapesten

– fejtette ki a kormánypártok álláspontját a képviselő.

Mi erre reagálva egy fotót küldenénk a KDNP nagykutyájának, amit a dunaújvárosi Kétfarkú Kutya Párt szerkesztett, hogy legyen módja átértékelni a sületlenségeit:

Kép forrása: MKKP-Dunaújváros

Ennyit erről, csicska Nacsa!

loading...