A Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint Soros áll a gyöngyöspatai kártérítési ügy hátterében

Kép forrása: MTI/Marjai János

Sajtótájékoztatót tartott a Fidesz frakcióvezető-helyettese szerdán, és elárulta, hogy szerintük ki áll a gyöngyöspatai kártérítési ügy hátterében, a megfejtés pedig: Soros,

ez az ügy nem szól másról, mint a Soros-hálózat újabb politikai és pénzügyi manipulációjáról.

Böröcz László szerint Sorosék „a pénzért és a hatalomért még arra is képesek, hogy egy település életét teljesen felborítsák, és iszonyatos feszültséget keltsenek” majd azt állította, hogy:

pontosan tudjuk, hogy a Soros-hálózat valódi célja a hatalomszerzés, és hogy a saját bábjait ültethesse Magyarország élére is.

De itt még mindig nem fogyott ki az ilyen eszement állításokból Böröcz. A következőkben azt tette még hozzá, hogy

másrészt ez az egész a pénzről is szól, ez egy újabb pénzzsaroló akció. A Soros-szervezetek futószalagon indítják a pereket a magyar állam ellen, milliárdokat perelnek ki és tesznek zsebre.

A frakcióvezető-helyettes elismételte Hollik István keddi kijelentését, ami szerint miután 2013-tól az állam átvette az önkormányzattól az iskola üzemeltetését, a szegregációt azonnal megszüntették. Ezzel szemben a bíróság jogerős ítélete szerint

fizikai elkülönítés egészen 2017. február 20-ig tartott a gyöngyöspatai iskola roma és magyar tanulói közt. 

A legszomorúbb az egészben, hogy a szegregáció és a gyermekek ügye itt már teljesen háttérbe szorul. A Fidesz ezt a szomorú estet is saját sorosozós kampányelemként használja fel.

 

loading...