Szájer József: Fidesz=szabadság

Kép forrása: MTI

Szájer József, a Fidesz EP-képviselője ünnepi gondolatok helyett fideszes agymenéssel köszönt az ünnepek előtt a Magyar Nemzetben.

A képviselő szerint Magyarország szabadságát világprojektek és politikai ügynökök szívós erőfeszítései fenyegetik:

Harminc évvel azután, hogy a szabadságot kivívtuk, itt Közép-Európában azt látjuk, hogy egyre több irányból fenyegetik azt: világprojektek és politikai ügynökök szívós erőfeszítései együttesen mállasztják annak alapjait.

Szerinte, a hanyatló Nyugatnak nem kellene megfeledkeznie arról, hogy az ő nemzetüket is a kereszténység hozta létre, tette őket naggyá és sikeressé.

A lényeg a cikk legvégén olvasható, itt arról ír Szájer, hogy ha nem lenne Fidesz, akkor Magyarországot felemésztené a hatalmát az egész világra kiterjeszteni akaró óriási birodalom:

Az én politikai nemzedékem, Magyarország, a Fidesz Európában ma a szabadság megsemmisítésének legfőbb akadálya. A szabadság ellen támadó globalista erőknek ma mi vagyunk a legfőbb célpontja. Talán nem véletlenül. Ezért én is azt üzenem, mi is azt üzenjük nekik, a timmermansoknak és folyton új formában reinkarnálódó, hétfejű sárkányhoz hasonlatos hazai rajongóiknak, hogy: mi sem. Mi sem megyünk sehová. Maradunk. A küzdelem a szabadságért folytatódik.

Ha a Fidesz tényleg a szabadság záloga, akkor miért kezd pártállamra hasonlítani az ország?

 

loading...