Lényegében nem dolgozik, csak felveszi 1,1 milliós fizetését a fideszes képviselő

Kép forrása: MTI

Tegnap este az RTL Klub híradójában próbáltak rájönni arra, hogy mit csinál a Fidesz-KDNP-s Bíró Márk a Parlamentben. A válasz: nem sokat, de a fizetését biztosan felveszi.

A Nógrád megyei fideszes parlamenti képviselő ugyanis hiába képviselő tíz éve, „az elmúlt egy évtizedben egyszer sem szólalt fel az Országgyűlésben” – hangzott el a riportban. Szót is csak egyszer kért, de később kiderült: azt is tévedésből.

Tíz év alatt 13 törvényjavaslathoz adta a nevét, többségében olyanokhoz, amelyeket a Fidesz-KDNP közösen nyújtott be az Országgyűlésnek. Bíró a Honvédelmi Bizottságnak is tagja, de az esetek több mint felében egyik képviselő társa helyettesíti.

Igaz, hogy szinte semmit nem csinál, de legalább akkor hasznossá tette magát, amikor ő is megpróbálta kicsavarni azokat a táblákat Hadházy Ákos kezéből, amiket Orbán Viktor beszéde közben tartott fel.

Úgy tűnik, ő mégis úgy gondolja, hogy jól végzi a munkáját, ugyanis idén ő is megszavazta képviselők fizetésének megemelését. Kedves Képviselő Úr, legközelebb az egészségügyben vagy a közoktatásban dolgozók bérének emelésére is ilyen lelkiismeretesen tessék megszavazni!

loading...