Rohadt mocskos rendszerben élünk: Gréczy Zsolt megaláztatásának margójára

FORRÁS: MTI/MTI FOTÓSZERKESZTŐSÉG/KRIZSÁN CSABA

Rohadt mocskos rendszerben élünk. Magyarországon nem lehet legyőzni valakit érvekkel, tehetséggel, munkával, csak aljassággal és csellel.

Gréczy Zsoltot kiütötték a nyeregből, bepofátlankodtak a hálószobájába, és még egy nemlétező áldozat történetét is felépítették mögé. Akik ezt csinálták, azoknak ebben nyilvánulnak meg a keresztény értékek, és most büszkén dőlnek hátra a vaskos borítékkal, amit a megbízójuktól kaptak, aztán megajándékozzák a gyermekeiket a karácsonyfa alatt.

Ezek az emberek irányítják most a rendszert, ők diktálják a tempót, ők követelik ki, hogy a politikában ne legyen többé fair-play, ne számítsanak a tettek, a szolgálat, csak az legyen a fontos, hogy kiről tudnak kompromitálló anyagokat kihozni, és megszégyeníteni őt egy egész ország előtt.

Gréczy Zsolt a lehető legelegánsabban kezelte a helyzetet, a megaláztatását. Egy élet munkássága van mögötte, soha nem keveredett korrupciós ügyekbe, nem került szembe az igazságszolgáltatással. A bűne az volt, hogy a betolakodók, akik megsértve minden íratlan szabályt és erkölcsöt, a magánügyeit közüggyé tették.

Így lehet legyőzni valakit a politikában Magyarországon. Így kényszerül visszavonulni egy tisztességes politikus. Ez a Fidesz rohadt rendszere.

Jabronka Richárd

loading...