Nyilvánosságra hozunk egy levelet, amit egy „Ördög ügyésze” fedőnevű személy írt

Kép forrása: Orbán Viktor Facebook-oldala

Szijjártó Péter szavaira reagálnunk kell, mert általa felismertük a veszélyét a Fidesz-ellenes, bevándorláspárti erők munkálkodásának és térhódításának. Éppen ezért egy érintett „ügynök” belső levelezését teregetjük most ki, amelyben a külügyminiszter szavaira reagál társainak.

Íme:

Fedőnév: Az ördög ügyésze
Tárgy: Szijjártó mi a bánatról beszél, ti tudjátok???

A levél:

„Kedves barátaim! Itt „Az ördög ügyésze” fedőnevű Soros-ügynök jelentkezik. Hallottuk Szijjártó nyilatkozatát, amelyben megint a bevándorláspárti erőkre hivatkozik. Tudtok erről valamit? Azok mi lennénk?

„Szünet nélkül folytatódnak a bevándorláspárti erők támadásai Magyarország ellen” – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap az MTI-vel. Igyekszünk minden akaratunkat érvényesíteni, de a bevándorlás elősegítése nem tartozik közéjük. Érti valaki, hogy miről beszél ez az ember?

Az önkormányzati választásokra készülve pultozással, piaci suttogó propagandával, a szomszédok meggyőzésével, blogok írásával próbáltuk elérni, hogy Magyarország demokratikusabb legyen, közelebb kerüljön a jogállamhoz még akkor is, ha ez a Fidesz alatt nem lehetséges. Elvártuk volna, hogy a partizánakcióinkról kígyót-békát mondjon a kormány, de azt ne próbálja ránk kenni, hogy a sötétben azon munkálkodunk, hogy miként telepítsünk illegális bevándorlókat az országba!

Szeretném felfrissíteni az összes alvó és aktív sejt memóriáját a céljainkról, amelyek a következők:

  • Ha a kormány az oktatást nyírja, mi ott leszünk, és minden eszközzel tiltakozunk a tanárok autonómiájáért, a diákok jogaiért, az oktatási rendszer fenntarthatóságáért és szakmaiságáért! (Igen, lehet, hogy füstgyertyákat vagy WC-papírt is dobálni fogunk a tüntetéseken!)
  • Ha embereket lakoltatnak ki, miközben számos olyan forrást pazarolnak el, amit átcsoportosítva bérlakáshoz juthatnának a rászorulók, mi ha kell, odaláncoljuk magunkat a lakás elé, vagy akár a rendőrökhöz is!
  • Ha beszántják az összes független újságot, elnémítanak, beperelnek, ha ki meri valaki mondani az igazat, mi ott leszünk!
  • Ha lopnak, a mi pénzünket sikkasztják, kíméletlenül lecsapunk ott, ahol a legkevésbé számítanak rá!

A bevándorlást nem támogatjuk, hanem hiszünk abban, hogy Európának közösen kell megoldania ezt a válságot. Szijjártó félrebeszélhet, de pontosan tudja, társaival együtt, hogy egy igazi Fidesz-ellenes vagy más néven „Soros-ügynök” mit akar valójában, és higgyétek el, barátaim, ettől fél a legjobban!

Bajtársi üdvözlettel,

„Az Ördög Ügyésze”

loading...