Azt hitted, Kövér László már nem lehet tébolyultabb? Akkor ezeken a mondatokon totál begőzölsz

Kép forrása: MTI

Kövér László a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában azt mondta, Gyurcsány Ferenc a magyar politikai élet legaljához tartozik. Szerinte a Demokratikus Koalíció elnökénél kevés több kárt okozó figurája volt a XX. és XXI. századi magyar történelemnek.

Kövér úgy fogalmazott, hogy a politika érdekes műfaj, szerinte Borkai Zsolt „az egyébként magánbűnök körébe tartozó erkölcsi botlása” a politikában szemlátomást megbocsáthatatlan bűn, de Gyurcsány Ferencnek vagy Horn Gyulának a

nemzet ellen elkövetett bűneinek sorozata

szemlátomást a megbocsátható bűnök közé tartozik.

A házelnök szerint a Gyurcsány Ferenc által elkövetett bűnök „az őszödi beszédtől a lovasrohamon, rendőrrohamon keresztül az összes hazudozásáig, amiről ő beszélt” és a Borkai által elkövetett erkölcsi kisiklás nem mérhető össze – igaz ezzel az interjúval Kövér mégis összemérte.

A házelnök sajnálja azokat a baloldali fiatalokat, akik nem akartak összefogni Gyurcsány Ferenccel, de most „összegyurcsányozzák” magukat „a hatalomért és a koncért”, szerinte a baloldali „ifjú generáció üdvöskéi” most már „bűzlenek a gyurcsányizmustól”.

Eddig is tudtuk, hogy Kövér Lászlónak folyamatosan csak árt a hatalom, de most egy újabb jelét mutatta annak, hogy nem csak a kor, hanem a Fidesz is az agyára ment.

loading...