A DK rákapcsolt: a párt politikusai a gyakorlatban is megvédik a családokat

Épphogy csak átvették a képviselői/polgármesteri megbízóleveleiket, több kerületben is megakadályozták a Demokratikus Koalíció politikusai, hogy családokat lakoltassanak ki.

Tegnap az Ellenszél is beszámolt róla, hogy Dr. László Imre DK-s politikus, Újbuda nagy többséggel megválasztott polgármestere leállította a kilakoltatásokat a XI. kerületben.

A mai napon a DK közleményt adott ki, amelyben arról tájékoztatja a lakosokat, hogy Niedermüller Péter is hasonlóan jár el.

„A Niedermüller Péter vezette erzsébetvárosi önkormányzat is leállította a kilakoltatásokat a VII. kerületben. A végrehajtások felfüggesztése már a legközelebbi, jövő hét elején következő kilakoltatásokra is vonatkozik.

A Demokratikus Koalíció és Erzsébetváros önkormányzatának testülete nem hagyja, hogy ma Magyarországon családokat szakítsanak szét és emberek kerüljenek méltatlan helyzetbe a fideszes vezetés miatt. Mi, európai magyarok a családok büntetése és a kizárólag gazdagoknak kedvező támogatások helyett a valódi segítségben hiszünk. Erzsébetváros új vezetése a garancia arra, hogy a kerület valamennyi lakója biztonságban élhet” – írja a DK.

Az ellenzéki politikusok térnyerése lehetőséget biztosít arra, hogy a Fidesz által felépített családellenes rendszert helyi szinten lebontsák. Olyan alternatívát láthatunk a közeljövőben, amely mindenki számára nyilvánvalóvá teheti: van élet a NER-en kívül!

loading...