Nem csak pornóból áll a kampány: egy terézvárosi jelölt egyedülálló szórólapot adott ki

Sokféle politikai kiadványt láttam ebben a kampányban, de szinte kivétel nélkül mindegyik két kategóriába sorolható. Az egyikben valamely érdekcsoport szidja a jelenlegi vezetést, a másikban a jelölt tömjénezi önmagát. A napokban kezembe került egy terézvárosi szórólap, amely egészen más tematikára épít.

Bálint György összellenzéki képviselőjelölt szórólapja a kerületről szól, annak is a szépségeiről, eredményeiről.

Ezen a szórólapon a képviselőjelölt Terézváros történelméről ír röviden, és kiemeli azokat a részleteket, amelyek egykor a kerület fényét emelték, ma viszont már egyáltalán nincsenek jelen. Ilyen többek között az a hiányosság, hogy nincs egyetlen sportklub sem Terézvárosban, holott egykor a sportélet egyedülállónak számított  VI. kerületben, de a kulturális érával is hasonló a helyzet.

„Nem akarjuk hogy Terézváros háttérbe szoruljon az egyéni ambíciókkal szemben. Szeretnénk egy kicsit megállni a politikai harcokban, és megmutatni Önnek, mennyire rejtett kincset, csodát hordoz a kerület, amiért érdemes küzdenünk” – vezeti fel a rövid történelemórát a kiadó.

Bálint György 46 éves családapa, vállalkozó, a 8-as választókörzet képviselőjelöltje. A szórólapon Soproni Tamás polgármesterjelölt ajánlja, illetve a Jobbik terézvárosi elnöke, a várostörténész Töreki Milán.

Ha minden körzetben hasonló szórólapokkal kampányolnának, talán a lejáratások helyett a fejlődésre törekvést is látnánk a jelöltektől…

loading...