Borkai beépített emberei színre léptek Győrben: kimutatta foga fehérjét a polgármester

Az egész országot megrengette a győri fideszes polgármester, Borkai Zsolt jachtos szexbotránya, amelyről korábban az Ellenszél is beszámolt. Később a vádak egy részét beismerte a politikus, majd hirtelen szabadságra ment, hogy kihúzza a választásokig, ugyanis bejelentette, hogy mindezek ellenére nem lép vissza a jelöléstől.

Borkai azonban ezúttal nem nyaralni ment, hanem aktiválta az időzített bombáját, amit már korábban elhelyezett, hogy azt a megfelelő időpontban tudja felrobbantani. A helyi Jobbik négy képviselőjelöltje a mai napon a Fidesz javára visszalépett a jelöléstől. Elmondásuk szerint ők valójában csak azért szálltak be az ellenzéki összefogásba, mert

„így a nemzetellenes baloldali pártok nem tudnak külön-külön frakciót alakítani az új közgyűlésben.”

Van az a pénz

Noha a kilépők azt mondják, nincs köze döntésüknek Borkai botrányához, az éppen időszerű volt. Helyi forrásaink szerint már korábban terjedtek a pletykák, miszerint „Borkai felvásárolta a helyi Jobbikot”. Ha most kinyílt a pénztárca, a fiúk vidáman táncoltak úgy, ahogy az erkölcsileg bukott polgármester fütyül nekik.

Egészen konkrétan a négy körzetben, amit kaptak, most a Fidesznek adták át a terepet. Kilépésük azonban egy nagyon fontos dolgot jelez:

Borkai belebukott ebbe a botrányba, és mindent elkövet, hogy mentse a menthetőt!

Újabb példa arra, amelyen keresztül megismerjük a NER működését és meglátjuk a Fidesz valódi arcát. Ugyanakkor reménykeltő is ez, hiszen a győri választók pontosan tudják, kikkel állnak szemben, és mérlegelni tudják, kinek szavaznak bizalmat október 13-án!

loading...