Vége a játéknak: pornóvideót is feltöltöttek, amelyen állítólag Győr fideszes polgármestere látható

Kép forrása: Borkai Zsolt Facebook-oldala

„Olvasom, sokan azt találgatják, vajon ki vagyok én. Lehet, hogy majd egyszer ez is kiderül” – írja az Ördög ügyvédje blog szerzője, amely Borkai Zsolt győri fideszes polgármesterről közöl le információkat.

Többek között a blog ezidáig Győr polgármesterének szántóföldbizniszeiről és kokainnal meg prostituáltakkal felturbózott horvátországi utazásairól írt, tegnap egy félreérthetetlen fotót publikált, amelyen látható, hogy egy Borkai Zsolthoz nagyon hasonlító személy szexuális aktust folytat egy nővel.

Ma reggel egy pornóvideó linkjét, valamint még több fotót tartalmazó videót is közzétettek a blogon.

Borkai Zsolt úgy mutatkozik be oldalán, hogy semmi nem annyira fontos neki, mint a családja. A hálószobájában mindenki azt csinál, amit csak akar, viszont felmerül a kérdés, hogy ha ő látható a felvételen, akkor a családjának hazudik a polgármester, és a választóknak is azt állítja, hogy a családja a fő prioritás, vajon mennyire megbízható városvezető?

„Én inkább azt javaslom, azon gondolkodjon el mindenki, miből futja Borkainak ilyen legalább 15 millió forintos bulikra rendszeresen!” – írja a blog szerzője, aki hozzáteszi: „Holnap folytatjuk! Pénz, drogok, még több akció.”

Nem állítjuk, hogy Borkai Zsolt szerepel a videón, de ha nem ő az, vajon miért nem áll ki a nyilvánosság elé, és cáfolja meg? Mi az oka annak, hogy nem tudja tisztázni magát? Ezekre a kérdésekre várjuk a választ Győr fideszes polgármesterétől!

loading...