Lebukott a fideszes képviselő: kiposztolt egy fotót, amit gyorsan eltüntetett, de már késő

Kép forrása: Dr. Zsigmond Barna Pál Facebook-oldala

A fideszesek képeket posztoltak arról, hogy milyen serényen hívogatják a választópolgárokat, mozgósítva őket a szavazásra, azonban az egyikük Zsigmond Barna Pál újpesti kormánypárti képviselő rossz szögből fényképezett fotót posztolt. Azon ugyanis látszik, hogy egy olyan lista van előtte, amelyik már egyszer óriási botrányt kavart.

A Kubatov Gábor pártigazgató nevével elhíresült, a magyarokról vezetett lista ott virít a fideszes képviselő asztalán, mégpedig nagytotálban – szúrta ki a 444.hu.

A képen jól látszik, hogy a papíron lévő táblázat megegyezik azzal a Kubatov-listaként emlegetett lappal, amelyen a Fidesz arra kíváncsi, kik azok, akik szimpatizálnak velük, kik azok, akik ellenségesen viszonyulnak az Orbán-kormányhoz és kik a meggyőzhető választók.

Az efféle lista létezése először akkor került nyilvánosságra, amikor egy kiszivárgott videón Páva Zsolt pécsi polgármesteri kampányában mutatták be annak működési elvét. Lerövidítve ezt a választások előtt arra használják, hogy megtudják, kikhez érdemes ellátogatni még a voksolás előtt.

Zsigmond Barna Pál rájött, hogy milyen baklövést követett el, és letörölte egy fotót, a helyébe pedig egy olyat töltött fel, ahol már nem látszik, hogy milyen listát vezet azokról, akiket felhív.

Az internet egyik rossz tulajdonsága, hogy nem felejt, ezért már kár a gőzért, képviselő úr, Ön elég csúnyán lebukott!

loading...