„Miattad szégyellem, hogy Pápán születtem!” – nyílt levél Kövér Lászlónak

MTI-fotó: Varga György

Tisztelt Kövér László!

Pápa egy meglehetősen érdekes város a politikus-felhozatal tekintetében. Sokan születtek ott, akik aztán a közéleti terepen próbálták ki magukat, közülük is az aktívan politikát gyakorló élvonalbeli honatyákat szeretném most párhuzamba állítani. Személy szerint Gyurcsány Ferencet és Önt, vagyis téged…

Nem kérek elnézést a tegező viszonyért, ugyanis azt gondolom, hogy ha egy házelnök a gyermekeket kínzó pedofilokat egy kategóriába sorolja a nehéz sorsú gyermekeket örökbefogadó és szeretetben felnevelő azonos nemű párokkal, az nem érdemel semmiféle magázást. Magázni ugyanis azokat szokták, akik korukból fakadó bölcsességükkel, tetteikkel kiérdemlik a tiszteletet.

Te lehet, hogy öreg vagy, de bölcs biztosan nem, az általad elmondottak alapján ráadásul még hülye is. Úgy fogalmazol:

„Erkölcsi értelemben semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. Különböző okokból nem akarok gyereket, de igényt tartok rá hogy más gyerekét jogom legyen felnevelni.”

Egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.

„némely országban… …három WC-t írnak elő a közintézményekben: a nőknek, a férfiaknak, meg a… harmadiknak. „LMBTQ, ez öt. Vannak a férfiak, nők, meg az LMBTQ. Hol van a másik négynek? Miért nem kérik ki maguknak?”

Azért blődség, amiről írsz, mert fogalmad nincs, mi a különbség a biológiai nemek és a szexuális orientáció között. Azt hiszed, hogy a leszbikusok, melegek, biszexuálisok külön wc-t követelnek maguknak, mert annyira buta vagy, hogy közjogi méltóságként arra sem veszed a fáradságot egy ilyen baromság kinyilatkoztatása előtt, hogy legalább utánanézz a fogalmaknak.

Nagyon sajnálom, hogy Pápa városa hozzád is kapcsolódik. Annak azonban örülök, hogy van még aktív politikus a városomból, aki nem így gondolkodik. Gyurcsány Ferenc egy újságírónak egyszer így fogalmazott:

„Mivel az azonos neműeknek nagyon akarni kell a gyereket, ők bizonyítottan többet foglalkoznak vele, és kulturálisan, intellektuálisan fejlett gyereket tudnak nevelni. És az általam ismert statisztikák szerint a homoszexuális hajlam sem nagyobb az ilyen gyerekek körében”

Az egyik pápai politikus, (jelen esetben te) azt mondja, hogy akik gyermeket szeretnének nevelni, embert faragni belőle, hasznos részévé tenni a társadalmunknak, azok olyanok, mint a pedofilok. A másik szerint a meleg párok több odafigyelést adnak a gyermekeiknek.

Egy iskolába jártatok Gyurcsány Ferenccel. Úgy tűnik, te épp hiányoztál, amikor az emberséget és az intelligenciát tanították.

Jabronka Richárd

 

loading...