Fontos szavazást tettek közzé Orbánról: Te is voksolhatsz a neten keresztül!

Kép forrása: Máthé Zoltán - MTI

Az Orbán-rendszert értékelő szavazást tett közzé az Index, ahol az olvasók véleményére kíváncsiak az elmúlt évek megítélését tekintve. A portál így foglalja össze a szavazás lényegét:

„2010 óta hullámszerűen fordul elő, hogy a Fidesz-kormány óriási ellenkezés, tüntetések, bírálatok közepette átnyom egy intézkedést, amely korábbi évtizedeken át elfogadott állapotokat felrúg, akár jogokat is csorbít. Orbán bírálói minden ilyen alkalommal azt mondják, hogy újabb lépés a diktatúra felé, az ország másik fele meg pont ellenkezőleg gondolja: stabilabb, jobb lesz az ország, megszabadulunk a megcsontosodott rossz gyakorlattól, mondják. Aztán minden elcsendesedik, a dolgok mennek tovább.

Mivel mindig utólag lehet csak eldönteni, kinek volt igaza, összeszedtük a legemlékezetesebb ilyen ügyeket, szavazzák meg, hogy visszatekintve hogy látják a dolgokat – továbbra is aggályos lépések ezek, csak már mindenki beletörődött, vagy feleslegesen kiabált az ellenzék?”

A sajtószabadságtól kezdve Putyin befolyásán át sok mindenre rákérdez az Index, mindegyik részt külön kifejtve. Ajánljuk mindenkinek, hogy szavazzon, ha másért nem is, emlékezetfrissítésnek semmiképp nem árthat!

A szavazás ITT érhető el.

loading...