Wanda nekiment Rogán Cecíliának – így még Vajna Tímeát sem oltották le

Kép forrása: Rogán Cecília - Facebook

Az Ellenszél vendégszerzője, Wanda legfőképp nőket érintő témákban mond véleményt portálunkon. Ezúttal a plakátkirálynő: Rogán Cecília hirdetőtáblájával kapcsolatban publikáljuk írását.

„- Gyúrúnk vazze?
– Gyúrjunk, vazze!”

Cinci gyúrt, és felmászott a plakátra. Szomorú üzenet, amikor egy két gyermekes, harmincon túli politikus feleség így önigazol. Mert soha nem tett semmi igazán említésre méltót. A saját köreiben jól ment férjhez, jöttek a gyerekek, és most a Pasa-parki NER burzsoázia bábja vedlik. Életünk során sokszor feltesszük a kérdést, hogy vajon ez az út? Jól tesszük, ezt akartuk? Ha igen, szuper. Ha nem, akkor jön a vergődés. Ez a vergődés tétetik egy ideje közszemlére.

Cinci, személy szerint sajnálom, hogy ezt az utat választottad. Annyi minden jót tehetnél. Felkarolhatnál alapítványokat, gyűjthetnél pénzt rászorulóknak, az életviteleddel példaértékűvé is tehetnéd a pozíciódat. Ehelyett menyerted a sekélyesség tiszteletbeli díját. Minden aktusoddal tárgyiasítod önmagadat és a nemedet. Visszautaztatsz minket az időben, mert azt üzened, hogy a nőnek a plakáton a helye. Cinci, nem ott van a helyünk. A 21. században egy nő nem 2 dimenzió. Megharcoltunk érte.

Gyere le a plakátról és a valóságban gyúrj vazze. Nem olyan ‘fenszi’, de megéri mindennapi hősnek lenni. Sokkal több munka és sokkal igazabb élet. Ha érted, hogy mire gondolok.

Wanda MgMndja

loading...