Sokkoló képeket szivárogtattak ki a rendőrök a kantinból: vigyázz, hányingerkeltő fotók, főleg az ötödik!

Kép forrása: MTI

A rendőrök különféle problémáival, nehézségeivel foglalkozó Zsaruellátó Facebook-oldal tette ki azt a posztot, amit próbaidős őrmesterek küldtek be a menzájukról. A képektől egyenesen felfordult a gyomrunk, ezek az állapotok nem embernek valók.

Az alábbi kísérőszöveggel osztották meg a fotókat:

„Adyligeten vagyunk másodéves próbaidős őrmesterek. A menza sosem volt tökéletes, de fennhangon nem volt nagyon panaszkodás, mindenki csendben megette, ami járt.  Azonban, ami mostanában uralkodik az ebédlőben, az sokunknak már tarthatatlan. A nyers csirkecomb elég gyakori a menüsoron, de nem ritka az ételben az azonosíthatatlan nyers húscafat, vagy épp bogár sem. A mai nap végképp felháborodtunk, amikor is a teljes állomány véres, nyers, undorító nyálkás, büdös rántott csirkecombot kapott. 1-2 darab még lehetne a véletlen műve, de hangsúlyozom MINDEGYIK egytől-egyig ilyen volt. Ez az az étkezés amit elvileg a cég biztosít számunkra(az amúgy napi háromszoriból). Képeket mellékelek.”

A nyers, véres csirkehús még csak a gusztustalan szint a többihez képest:

De van itt ennél undorítóbb és rejtélyesebb fotó is. Vajon mi lehet ebben a levesben? Annyi biztos, hogy nem szívesen ennénk meg, bármi is az.

A negyedik képen bizony egy élettelen(?) rovar látható.

Az ötödik kép nálunk mindent vitt. Ennél gusztustalanabbat nehéz elképzelni:

Vajon meddig fogjuk még megalázni a rendőreinket a megélhetéshez is kevés fizetéssel és ilyen moslék kajákkal? A nővérszállón egerek ugrálnak az ápolók arcába, ürülékes a fal, a csövek, omlik a vakolat, a rendőröket pedig ezzel etetik?

Kérjük, oszd meg ezt a cikket, hogy eljusson a legfőbb döntéshozókhoz is, milyen körülmények között él a magyar!

loading...