Ezt nem fogod elhinni: Orbán Viktor azt akarja, hogy pénzzel járulj hozzá az erőfeszítéseihez

MTI-fotó: Máthé Zoltán

A Magyar Idők elképesztő hírrel jelentkezett. Mutatjuk is:

„Január közepéig minden érintett megkapja Orbán Viktor levelét, amelyben a közelgő, májusi európai parlamenti (EP-) választás tétjére hívja fel a figyelmet a miniszterelnök, pártelnök. A levél címzettjei a csatolt csekk segítségével járulhatnak hozzá a nagyobbik kormánypárt erőfeszítéseihez.”

A levél címzettjei a csatolt csekk segítségével járulhatnak hozzá ahhoz, hogy a Fidesz „sikeresen tudja megvívni az előttünk álló időszak politikai küzdelmeit”.

Orbán Viktor legutóbb egy éve, tavaly januárban fordult levélben támogatóihoz, a miniszterelnök, pártelnök Soros György tevékenysége elleni kampányhoz kért pénzt. Ekkor 186 millió forint érkezett be a Fideszhez ebben a formában.

Látván a helikopterező fideszes nagyurakat, a nagybirtokos kádereket, az emberi ésszel felfoghatatlan módon tékozolt és ellopott közpénzt, vajon melyik az az elvakult Orbán-hívő, aki egyetlen egy fabatkával is hozzájárul Orbán Viktor erőfeszítéseihez?

Azok a honfitársaim, akik ezen a csekken pénz küldenek a Fidesznek, – elnézést a kifejezésért – de teljesen meghülyültek. A kormánypárt pedig, amely a strómanjain keresztül az egész Néppárt kampányát könnyedén finanszírozhatná, miért akarhat még ennél is többet?

A válasz nincs is olyan messze, mint gondoljuk. Orbán Viktor ugyanis begurult azon, hogy már a sajátjai is meglopják, így intézkedni kezdett.

Ezt pedig fizessék meg a magyarok, Viktor?

 

loading...