Ez fájni fog: lebuktatták a Fidesz aljasságát – Pápa után most Várpalotán leplezték le őket

Kép forrása: varpalotaihircentrum.hu

Még 2017 júniusában történt az az emlékezetes eset, amikor a fideszes Áldozó Tamás által vezetett város, Pápa egyik szállodájának Facebook-oldalát átnevezték „Pápai Fidesz-csoport” névre.

Ezzel nyilvánvalóan azt szerették volna elérni, hogy mindenki, aki lájkolta a Kóter Turistaszálló oldalát, az értesüljön a Fidesz helyi híreiről, mintha azt az oldalt kedvelte volna.

A cikkünk megjelenése után hiába mentünk fel a Facebook-oldalra, ami percekkel ezelőtt még a pápai Kóteré volt, utána levették a fideszesek. Az oldalon még látszottak az előző beállítások, többek között a telefonszám és az oldal típusa is (szálloda).

Úgy tűnik a pápai és a várpalotai fideszesek megosztják egymással praktikáikat ugyanis az Ellenszél egy várpalotai olvasója hívta fel rá a figyelmet, hogy a „Várpalotai csoport” nevű, városi Facebook-csoportot összevonták a „Várpaloai Fidesz csoporttal”.

Az alábbi képen ez világosan látható:

Közeleg az önkormányzati kampány, és a Fidesz mindent megtesz azért, hogy népszerűségét, vagy a várpalotai fideszesek esetében a látszólagos népszerűségét növelje.

Az a baj ezzel, hogy lebuktak. Megint.

Kérjük, osszátok meg ezt a cikket, hogy minél többekhez eljusson, milyen tisztességtelen módszerekhez folyamodik a kormánypárt a hatalom érdekében! Köszönjük!

loading...